Interior d'una discoteca

Tanca per sempre una antiga discoteca de Catalunya després d'anys de polèmiques

El local en qüestió feia anys que estava en el punt de mira

Una de les discoteques més antigues de Barcelona abaixa les seves persianes per sempre. El local nocturn en qüestió és el recentment batejat com a Ken Club. Així ho ha comunicat el mitjà barceloní Betevé. L'establiment es troba ubicat al número 37 de l'avinguda del Paral·lel de la ciutat comtal. 

Podríem pensar que el local nocturn tanca definitivament arran de l'augment del preu dels lloguers o dels preus en general. Encara que la realitat és completament diferent. I és que el verdader motiu perquè Ken Club tanqui per sempre, són els diversos expedients sancionadors oberts durant l'any 2022.

Tal com avança Betevé, l'establiment ha incomplert en diverses ocasions diferents mesures passant per sobre de la llei com per exemple, incomplir mesures en el moment de les restriccions de la covid-19, excés d'aforament i permetre l'accés a menors d'edat i subministrar-los begudes alcohòliques. 

Discoteca Barcelona
Discoteca Ken Club de Barcelona. | ACN

Van assassinar a un noi

A banda dels diversos motius esmentats amb anterioritat, cal sumar-hi el malestar dels veïns pel soroll i les contínues baralles que hi tenien lloc. A més, va morir un jove assassinat davant del local. En aquest sentit, els Mossos d'Esquadra han detingut set persones a Barcelona per la mort del noi, la qual va tenir lloc el passat octubre. 

El cos ha desplegat un operatiu aquest dimarts a primera hora del matí i ha fet diverses entrades i perquisicions a immobles dels barris d'Horta, Sant Andreu, Nou Barris i Sant Martí. Segons ha pogut saber l'ACN, es descarta que els implicats formin part d'una banda organitzada.

Els fets van tenir lloc cap a les sis de la matinada del 30 d'octubre. Dies més tard es va detenir un jove de 19 anys presumptament relacionat amb els fets, que va quedar en llibertat amb càrrecs. La investigació continua sota secret de sumari.

Enderrocaran l'edifici

Tal com ha afirmat Marc Serra, regidor del districte de Sants-Montjuïc, al mitjà barceloní, a partir de mitjans d'aquest 2023, s'enderrocarà tot l'edifici. A més, Serra ha anunciat que en substitució de la discoteca, es construirà una residència d'estudiants, d'acord amb el pla especial aprovat l'any 2022. 

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp