Muntatge de Craig Hamilton-Parker

El vident que va predir el coronavirus confirma el pitjor presagi: «Passarà el 2023»

La catastrofista predicció del Nou Nostradamus ha causat una gran inquietud

Craig Hamilton-Parker és un vident conegut al món com el Nou Nostradamus. Diuen que va predir clarament l'arribada del coronavirus i la mort de la reina Isabel II d'Anglaterra, entre altres esdeveniments. El seu darrer vaticini ha cridat molt l'atenció, per com resulta d'inquietant.

El vident ha concedit una entrevista al diari britànic The Daily Star, al qual ha confiat una de les seves prediccions. Segons diu, aquest 2023 el món entrarà en un conflicte bèl·lic a escala mundial. Sorprenentment, la invasió russa d'Ucraïna no serà la causa de la Tercera Guerra Mundial.

De fet, segons ha afirmat, la guerra d'Ucraïna passarà a un segon pla davant l'esclat d'un nou conflicte mundial. Això, segons la seva opinió, comportarà un xoc entre les potències principals i un canvi de l'ordre internacional. Caldrà estar atents a aquesta nova i terrible predicció.

La predicció de Craig Hamilton-Parker

«Crec que tindrem un conflicte accidental en alguns aspectes, perquè tindrem alguna cosa així com una col·lisió o un incident estrany. O uns submarins o uns avions s'estavellaran, o algú activarà alguna cosa. Després, tot es començarà a descontrolar», ha predit Craig Hamilton-Parker.

Craig Hamilton-Parker
Craig Hamilton-Parker és un famós vident a escala mundial. | CEDIDA

Més detalladament, el vident ha pronosticat que en aquest conflicte s'enfrontaran els Estats Units i la Xina, i que el motiu serà Taiwan. «Sento que Rússia es posarà al costat de la Xina per convertir-se en un estat que va contra totes les normes. Serà el país que incitarà la Xina per anar a la guerra».

Sobre el desenvolupament de la contesa, ha afirmat que «acabarà amb una nova Xina dividida a múltiples països». Això suposarà, diu, la fi d'una gran Xina i l'inici d'una nova era de les relacions internacionals. No és l'única predicció catastrofista que fa un vident sobre el 2023.

La Tercera Guerra Mundial, més a prop?

Mhoni Vidente és una astròloga la qual les seves prediccions també són molt seguides a tot el món. Asseguren que aquesta astròloga mexicana ha endevinat diversos esdeveniments, i el seu darrer vaticini no ha deixat ningú indiferent. Segons afirma, hi haurà un conflicte mundial aquest mateix any.

Aquesta astròloga veu una guerra que enfrontarà els Estats Units i el Canadà amb la Xina i Rússia, en la línia del que ha predit el Nou Nostradamus. A la seva predicció afirma que el conflicte Rússia-Ucraïna evolucionarà a una Tercera Guerra Mundial. I que aquesta contesa no durarà més de set mesos.

Però Mhoni Vident més enllà anuncia l'arribada de l'Anticrist, un ésser sobrenatural que arribarà al Planeta Terra per desfermar la Tercera Guerra Mundial. Per ella, el messies està representat per Vladimir Putin. A les seves visions veu un any ple de desgràcies, amb avions caiguts, atemptats i sabotatges.

Què va dir Nostradamus sobre 2023

Actualment, Craig Hamilton-Parker i Mhoni vident són els vidents més famosos a tot el món. Però Nostradamus continua sent el més cèlebre de la història. El metge i apotecari francès va viure al segle XVI i va predir alguns dels grans esdeveniments dels segles següents.

Segons Nostradamus, el 2023 esclatarà una bomba nuclear que accelerarà el canvi climàtic provocant la despoblació a molts països. També va vaticinar un canvi a la cúpula del Vaticà i l'arribada de l'home a Mart. Però sobretot crida l'atenció la seva predicció sobre la Guerra d'Ucraïna.

Un conflicte a escala global provocarà mort i fam, i un canvi a l'ordre mundial. Segons les seves visions, la primera potència del món perdrà terreny i un home i una dona uniran les forces per millorar el món. A més, va predir que aquest 2023 hi hauria molts desastres naturals.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp