Un home que realitza una compra en línia.

La targeta que enfada a CaixaBank, BBVA i Santander: et torna diners quan compres

Aquesta nova targeta compta amb incomptables avantatges que aniran desenvolupant-se al llarg del 2023

Els diners en efectiu estan lluny de desaparèixer. No obstant això, no hi ha dubte que cada vegada són més les persones que trien la targeta per realitzar els seus pagaments. De fet, això també es comença a notar a les botigues.

Especialment, des de la pandèmia ocasionada per la COVID-19, són molts els usuaris que prefereixen no portar monedes i bitllets solts a la butxaca. En lloc seu, opten per targetes de tota mena amb què poder comprar a qualsevol establiment.

I si penses que ho has vist tot, estàs molt equivocat. Sí, perquè ara s'ha llançat una nova targeta que no deixarà ningú indiferent. I és que, un dels avantatges principals que té, per exemple, és que et torna els diners cada vegada que compris, però en té moltes més.

Aquesta és la targeta que retorna els diners quan compres

La nova targeta que et pot tornar els diners quan compres és de Bit2Me. Es tracta de la primera empresa registrada pel Banc d'Espanya com a proveïdor de serveis de moneda virtual.

Imatge d'un home pagant amb targeta
La targeta Bit2Me retorna els diners un cop acabes de comprar | Getty Images

D'aquesta manera, es converteix també en la primera empresa de criptomonedes del món que ofereix fins a un 9% de 'cashback'. És a dir, de reemborsament en cripto. Per la seva banda, la targeta funciona unida a Mastercard i destaca perquè aquest percentatge és molt superior al qual ofereixen els competidors.

Avantatges de la targeta Bit2Me

Tot i que és una de les més cridaneres, que la targeta et retorni els diners quan compres és només un dels seus avantatges. Una altra és que amb ella podràs dur a terme pagaments fent servir criptomonedes, així com 'stablecoins', en més de 90 milions de comerços del món.

I tot això és degut a la seva tecnologia de pagaments instantanis, que fa que puguis comprar productes i serveis utilitzant Bitcoin, així com un altre tipus de criptomonedes. A més a més, podràs pagar amb ella en línia i fins i tot retirar efectiu en caixers durant tot el dia.

Aquestes són les seves característiques principals

La targeta Bit2Me comença tenint disponibles vuit monedes per vincular amb el moneder: B2M, BTC, ADA, ETH, SOL, XRP, DOT i USDT. Gràcies a la seva tecnologia, podràs canviar de 'wallet cripte' en tot moment i quan ho necessitis.

D'aquesta manera, podràs fer servir Bitcoin o qualsevol altra criptomoneda per pagar en milions de comerços de tot el món. Així mateix, al llarg del 2023 s'espera que s'incorporin noves monedes al moneder.

Amb Bit2Me podràs fer pagaments i retirar efectiu

Com dèiem, un altre dels avantatges de Bit2Me és que amb ella també podràs pagar de forma instantània en línia. Així mateix, podràs retirar diners en efectiu en caixers automàtics sense haver de fer res de manera manual, ja que la mateixa tecnologia de la targeta s'encarrega de tot.

D'altra banda, cal destacar que aquesta targeta té uns estàndards de seguretat alts, així com una extensa varietat de prestacions. Per exemple, podràs bloquejar-la i desbloquejar-la de forma instantània, configurar-ne els límits, així com el suport NFC.

Una dona que sosté diverses targetes de crèdit o de dèbit.
Bit2M aspira a ser la millor targeta del món| iStockPhoto (Farknot_Architect)

Aspira a ser «la millor targeta del món»

El director de Payments de Bit2Me, Juan Luis Pascual, assegura que la targeta aspira a ser la millor del món per la combinació del millor de cripto amb el més destacat del món financer tradicional. 

«La nostra missió és portar l'ús de les criptomonedes a tothom. Bit2Me Card us dona l'opció d'usar les vostres criptomonedes de forma fàcil i ràpida en el dia a dia. Podràs fer servir diferents criptomonedes com Bitcoin o Ethereum, així com a 'stablecoins' com USDT», comentava.

D'altra banda, la targeta de Bit2Me està disponible per als seus usuaris des de principis de gener. En aquest sentit, tindran prioritat els 'Tier' més alts. És a dir, aquells usuaris que més B2M tinguin al seu 'wallet'.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp