Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d´una noia amb un telèfon i dues fotos de dues companyies de telèfon: movistar i vodafone

Movistar i Vodafone no s'ho esperaven: La tarifa de mòbil més barata ara mateix

Movistar i Vodafone es veuen obligats a reaccionar davant d'una oferta inèdita de 4,90 euros d'un altre operador

Al competitiu món de les telecomunicacions, les ofertes i promocions són clau per atraure nous clients. Recentment, MásMóvil ha llançat una oferta que ha captat l'atenció de molts i ha generat preocupació en gegants com ara Movistar i Vodafone. Aquesta oferta es presenta com la més barata del mercat, amb un preu de tan sols 4,90 euros al mes.

Detalls de l'oferta de MásMóvil

La nova tarifa de MásMóvil inclou 20 GB de dades i trucades il·limitades a fixos i mòbils per només 4,90 euros al mes. Aquesta oferta és ideal per a aquells usuaris que no necessiten una gran quantitat de dades i que busquen una opció econòmica per mantenir-se connectats.

Imatge de fons d'un logotip en una botiga de Vodafone, amb una altra d'un logotip de Movistar i una altra d'un home amb un telèfon mòbil preocupat
La promoció de 4,90 euros de MásMóvil és inabastable per a Movistar i Vodafone | Movistar, Europa Press, Getty Images

Per accedir a aquesta oferta, els usuaris han de complir certes condicions. La promoció està disponible per a nous clients i també per a aquells que facin una portabilitat des d'una altra companyia. No hi ha permanència, cosa que significa que els usuaris poden canviar de tarifa o d'operador en qualsevol moment sense penalització.

Des de MásMóvil indiquen que aquest descompte de 5 euros al mes es prolongarà durant dotze mesos. A partir de l'any s'adaptarà la tarifa normal, de 9,90 euros.

L'oferta de 4,90 euros al mes és una promoció limitada, per això és important que els interessats actuïn ràpidament. El final d'aquesta campanya està previst per al 30 de juny que ve, encara que no es descarta que l'allarguin més. Sobretot si es té en compte l'enorme repercussió que té.

Impacte a Movistar i Vodafone

L'agressiva estratègia de preus de MásMóvil ha generat preocupació a Movistar i Vodafone, dos dels principals operadors de telecomunicacions a Espanya. Les dues companyies han dominat el mercat durant anys, però l'entrada d'ofertes tan competitives com la de MásMóvil podria canviar el panorama.

Muntatge de mans d'una persona amb un mòbil i una rodona amb molts bitllets variats d'euro
L'usuari cerca, cada cop més, tarifes més econòmiques | Getty Images, Pexels

Movistar, coneguda per la seva àmplia cobertura i serveis addicionals, es podria veure obligada a revisar les seves tarifes per no perdre clients. Tot i que Movistar ofereix una gamma de serveis més àmplia, la diferència de preu és significativa i podria portar molts usuaris a considerar el canvi.

Vodafone, per la seva banda, també s'enfronta a un desafiament similar. La companyia ha intentat diferenciar-se amb ofertes de dades il·limitades i serveis addicionals com Vodafone TV. Tot i això, la tarifa de 4,90 euros de MásMóvil és difícil d'ignorar per a aquells que busquen una opció més econòmica.

Si cerques una opció econòmica i sense permanència, l'oferta de MásMóvil és una excel·lent oportunitat. No esperis gaire, ja que aquesta promoció conclourà en qüestió de pocs dies.