Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La línia 1 de metro entre Clot i Fondo estarà dos mesos tallada per la renovació de 9 quilòmetres de vies

La T-Casual no serà unipersonal fins al març

Els motius tenen a veure amb la convivència amb les T-10 adquirides l'any 2019

La T-Casual no serà unipersonal fins al març per motius tècnics que tenen a veure amb la convivència amb les T-10 adquirides el 2019, que precisament es poden gastar fins al 29 de febrer. 

Ho ha avançat el 'Tot Barcelona' i ho han confirmat a l'ACN fonts de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). La nova T-Casual és un títol unipersonal de 10 viatges integrats. Alguns usuaris han criticat que no es pugui picar més d'un cop alhora, és a dir, que la puguin utilitzar grups.

Desapareixen la T-10, la T-Mes i la T-50/30

Cal recordar que aquest 2020 desapareixen la T-10, la T-Mes i la T-50/30 per deixar pas a dues noves targetes: la T-Casual de deu viatges a 11,35 euros i la T-Usual per a un mes de trajectes il·limitats a 40 euros.

D'igual forma, l'ATM ha creat ara la T-Familiar, una targeta pensada per a famílies de quatre membres. Aquesta nova targeta, de vuit viatges multipersonals, tindrà un cost de 10 euros i serà vàlida durant un període de 30 dies.

A més,  farà possible que diversos usuaris puguin desplaçar-se fent servir únicament una sola targeta —tal com passava fins ara amb la T-10—, una mesura que de ben segur pal·liarà totes les queixes que va comportar el llançament de la T-Casual unipersonal.

També et pot interessar...