Ambulancia i especialistes preparats pel coronavirus

Confirmen el tercer cas de coronavirus a Espanya

Es tracta d'un turista italIà

Un turista italià que es trobava de vacances al sud de Tenerife, a les Illes Canàries, ha estat confirmat pel govern insular com el tercer cas confirmat de  coronavirus a Espanya. La Conselleria de Salut ha informat que s'ha activat el protocol per la infecció després de constatar que l'home ha donat positiu a les proves que li han fet aquesta tarda a l'Hospital Universitari Nostra Senyora de la Candelària.

Ara està aïllat i sota control sanitari a l'espera que aquest dimarts se li facin noves proves al Centre Nacional de Microbiologia de l'Institut de Salut Carles III, a Madrid, tal com estableix el protocol.

Els tres casos turistes estrangers de viatge a les illes

Aquest és el tercer cas de coronavirus confirmat a Espanya i el segon a les Canàries després que un  ciutadà alemany fos ingressat a La Gomera i esdevingués la primera persona infectada a l'Estat. El turista, que havia estat en contacte amb persones contagiades de la Xina, ja ha estat donat d'alta.

D'altra banda, un turista britànic va donar positiu per coronavirus fa dues setmanes a Mallorca, el segon cas confirmat. L'home va ser ingressat a l'Hospital Universitari Son Espases.

També et pot interessar...