Detall de dues files de boles de la Grossa de Cap d'Any el 28 de desembre de 2018.

Canten el número del tercer premi de la Grossa de Cap d'Any! El 34.226

Loteries de Catalunya posa a disposició dels afortunats múltiples formes per a cobrar els premis

En el sorteig de la Grossa de Cap d'Any d'aquest 2020, el tercer premi, per un valor de 30.000 euros per bitllet, ha recaigut en el número: 34.226. Les butlletes que han sortit premiades s'han distribuït en establiments de Gironella, al Berguedà, i a través d'Internet.

Les persones que tinguin una butlleta amb aquest número cobraran 30.000 euros, un total de 3.000 euros per cada euro jugat. A més, el número anterior i el posterior rebran 500 euros per bitllet jugat.

Els bitllets comprats que tinguin els quatre últims números iguals que el tercer premi rebran un total de 200 euros; quan coincideixin els últims tres números obtindran 35 euros, i en el cas que només siguin les dues últimes xifres, 20 euros. 

Els bitllets per participar en aquest sorteig de la Grossa de Nadal s'han pogut adquirir en els punts de venda de la xarxa comercial de Loteries de Catalunya. També s'han pogut sol·licitar els números preferits en els punts de venda que disposin de terminal. A més, també s'han adquirit els bitllets de la Grossa de Cap d'Any a través d'una xarxa de distribució complementària, formada principalment per supermercats.

Com reclamar el teu premi, en cas de ser afortunat

Si has tingut la sort de comptar amb un bitllet guanyador, el que t'interessarà és saber com pots reclamar el teu premi. Loteries de Catalunya posa a disposició dels afortunats múltiples formes de cobrar-los.

En primer lloc, els premis de fins a 1.000 euros es poden demanar a qualsevol punt de venda autoritzat, que realitzarà transferència bancària directa en un termini aproximat de 48 hores. 

Pel que fa als mateixos establiments, abonaran en metàl·lic fins a 120 euros, i els premis a partir de 50 euros es podran reclamar a qualsevol oficina de CaixaBank. En el cas dels bitllets comprats en línia o a través de l'aplicació, es transferirà la quantitat guanyada al moneder de l'usuari.

Això sí, els que superin els 600 euros s'abonaran al compte bancari facilitat quan es va crear el perfil. El termini màxim per reclamar els premis és el pròxim 31 de març de 2022.