00750, el número premiat amb el tercer premi de la Loteria de Nadal

El número serà premiat amb 500.000 euros per sèrie, i ha caigut a Ripoll, Barcelona, Sort, Mollerussa, Torelló i Girona

Imagen de archivo del Sorteo Extraordinario de Lotería de Navidad.
Imatge d'arxiu del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal | CatalunyaDiari.cat

El tercer premi més alt del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal d'avui ha estat anunciat. El número guanyador ha estat el 00750 i serà premiat amb 500.000 euros per sèrie. La persona que tingui al seu poder un dècim amb aquesta numeració, haurà guanyat 50.000 euros. Ha caigut a Ripoll, Barcelona, Sort, Mollerussa, Torelló i Girona.

 

Nova directora al capdavant del Sant Ildefons

La nova directora de la Residència-Internat de Sant Ildefons de Madrid, Charo Rodríguez, s'ha confrontat ara fa dos anys, 22 de desembre, al seu primer Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal, després de la jubilació d'Esperato Fernández, qui va estar anys enrere més de dues dècades al capdavant del centre.

«Em sento il·lusionada, contenta, amb l'expectativa d'anar amb ells el dia 22», va assegurar Charo Rodríguez dies abans del sorteig, alhora que va confessar que Pedro Vázquez –subdirector del centre i docent amb més de 22 anys de trajectòria junt amb els nens- li ha aconsellat que «ho visqui amb tranquil·litat perquè són moltes coses noves i moltes experiències», ja que serà «molt bonic».

Emoció i aprenentatge

En aquest sentit, en el seu primer sorteig de Nadal a capdavant del centre, la directora de la Residència-Internat de Sant Ildefons va assegurar que ho viurà «com un aprenentatge de moltes coses, en canviar de tasca, adquirint nous reptes i coneixements». Charo Rodríguez es va incorporar al centre a mitjans de novembre, procedent de la secció d'Educació d'un districte municipal.

«Portava allà molts anys, treballant també en l'àmbit educatiu; abans era una visió més enfocada al districte i ara estic més centrada al centre residencial», ha explicat la nova directora de la Residència.

Els nens, protagonistes entre nervis

Per la seva part, els 33 nens i nenes de la Residència-Internat de Sant Ildefons que participen en el Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal han confrontat les últimes hores abans del sorteig «il·lusionats i contents, i amb unes expectatives molt boniques de cantar 'El Gordo' i de què els vegin les seves famílies».

«Estem tranquils perquè els nens ja estan preparats», recorda Charo Rodríguez quan faltaven unes hores per al sorteig. A més, va explicar que els petits tenen «moltes ganes» del sorteig, «com sempre somiant en poder cantar el premi 'Gordo'».


Comentaris

envia el comentari