Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fira de la Cervesa Artesana de l'Espluga de Francolí.

L’Espluga de Francolí viurà la 3a edició de la Fira de la Cervesa Artesana acompanyada de gastronomia i música

La fira serà dissabte 12 d'octubre a la plaça i carrer del Castell i comptarà amb diverses actuacions musicals en directe

Fira de la Cervesa Artesana de l'Espluga de Francolí.
Fira de la Cervesa Artesana de l'Espluga de Francolí. | Cedida

 

Tot a punt per a una nova edició de la Fira de la Cervesa Artesana de l’Espluga de Francolí. El dissabte dia 12 d'octubre aquest municipi viurà la 3a edició de la fira, on es podran tastar les cerveses d’un total de 8 elaboradors  de cervesa artesanal, com són: Cervesa Boixets, Cerveses Ponent, Les Clandestines, La Segarreta, La Montblanquina, La Vella Caravana, Lo Vilot i Ona Cervesa.

La Fira també comptarà amb la presència de 6 establiments d'elaboradors i restauradors locals que presentaran en format de tast els seus productes.  Aquests són: Forn de Pa Cal Tullet, Cansaladeria Cal Pagès, Glòria Xarcuters, Pastisseria Cabal, Casa Nostra Restaurant i Carnisseria Cal Mariquinyo. També hi participarà Tòfona de la Conca i es comptarà amb la presència de Food Trucks.

  

La mostra s'ubicarà a la plaça i carrer Castell i obrirà de 12.00 a 15.00 hores i de 17.00 a 00.00 hores. Per tal de poder gaudir de les degustacions caldrà adquirir pel preu de 2 € el got de vidre de la Fira a l'estand d'informació, i a partir d'aquí els visitants es podran dirigir a qualsevol de les cerveseries per adquirir les consumicions, així com a totes les parades que ofereixin gastronomia, tot fent efectiu el pagament del producte adquirit directament al cerveser o elaborador.

  

Actuacions musicals amb Dj Ezio, Stromboli Jazz Band i Leitmotiv

La Fira anirà acompanyada de diverses actuacions musicals. Al matí i a la tarda es comptarà amb la presència d’un discjòquei local, Ezio, que punxarà música en vinil: soul, funk, rock, pop, reggae.

Al vespre, hi haurà l'actuació musical a càrrec de Stromboli Jazz Band, un grup itinerant de swing, dixieland, jazz popular i altres músiques integrat per músics professionals del Camp de Tarragona. Per últim, el toc musical nocturn anirà a càrrec de Leitmotiv, quintet de músics del territori que interpreten covers de diversos estils i en clau de jazz.