TMB anuncia una aturada el dilluns en record de Cayetano, un company mort per Covid

L'aturada serà a les 12 hores del migdia i durarà alguns minuts

Usària en una estació de metro de Barcelona
L'aturada serà a les 12 hores del migdia i durarà alguns minuts | Catalunya Diari

Quan es diu que el coronavirus afecta a tothom, és perquè es tracta d'una realitat preocupant. Ara, ha tocat al sector del Transport Metropolità de Barcelona. Un conductor va morir el passat dijous a causa de la Covid-19, l'últim dia de l'any 2020. És per aquest motiu que els seus companys li volen retre homenatge.

Segons ha anunciat el Comitè d'Empresa de TMB, i tal com publica el mitjà digital 'Tot Barcelona', el pròxim dilluns s'ha convocat una aturada a les línies de metro i autobusos de Barcelona

Aturada a les 12 hores del migdia

Tal com s'explica en el comunicat, el transport públic s'aturarà uns minuts el pròxim dia 4 de gener, a les 12 hores en punt del migdia. El treballador al qual es rendeix aquest homenatge és Cayetano Rodríguez, el qual era conductor d'autobús amb base a la cotxera de Zona Franca. 

«Després d'una intensa batalla, ingressat a la Unitat de Cures Intensives de l'hospital Germans Trias i Pujol, en Cayetano no ha pogut superar diverses complicacions derivades de la Covid-19», explicaven des del Comitè d'Empresa quan es va donar la notícia sobre la iniciativa. 

D'altra banda, va ser Rosa Alarcón, la presidenta de TMB i regidora de mobilitat de Barcelona, la qual va expressar el passat dijous, el mateix dia de la defunció, el dol en nom de l'empresa, suport a la família i va dedicar unes paraules al compromís que Rodríguez havia tingut amb el seu treball: «Compromès amb la seva feina, el trobarem molt a faltar».


Comentaris

envia el comentari