Muntatge de la loteria amb Alex Robertson

Li toca l'Euromilions, no el comparteix amb els seus fills i aquests se'n vengen

Alex Robertson va guanyar 4 milions d'euros que van desencadenar disputes familiars intenses

L'Euromilions és un dels premis més cobejats de la loteria i guanyar-lo et canvia la vida, per a bé o per a mal. El protagonista d'aquesta notícia ho ha viscut en primera persona. La pluja de milions sol desencadenar disputes familiars i això li va passar a Alex Robertson.

Alex Robertson, conductor d'autobusos i pare de família, va guanyar 4 milions d'euros i va decidir no compartir el premi amb els seus fills. Per això, els seus fills van decidir venjar-se'n. Van anar fins a casa seva i li van destrossar amb cops de martell els dos cotxes nous que s'havia comprat.

La història d'Alex no és un cas aïllat, ja que la fortuna sol venir acompanyada de problemes. Diverses persones han explicat les seves experiències sobre com els diners van canviar la seva vida per una de més desgraciada. Hi ha qui pensa que sempre és millor guardar silenci quan guanyes la loteria.

Guanyador d'un premi suculent

Alex Robertson, un conductor d'autobús britànic, va comprar una butlleta de l'Euromilions juntament amb els companys de feina. La seva combinació va resultar guanyadora i es van emportar 45 milions d'euros. S'ho van repartir equitativament, a Alex li van tocar 3,7 milions, i va prendre una polèmica decisió.

Imatge d'un martell trencant el far d'un cotxe
Els fills de l'afortunat se'n van venjar. | Catalunya Diari

Va decidir quedar-se tot el premi per a ell i no repartir-lo entre els seus fills, cosa que va desencadenar una baralla. William i Alex es van enfurismar davant la determinació del seu pare i hi van planejar una terrible venjança. Van optar per donar-li on més mal li feia, per això van atacar les noves propietats adquirides amb els diners.

El fill gran d'Alex, William, va estar pressionant el seu pare perquè compartís amb ells el suculent premi. Tot i això, l'home no els va donar més que diversos paquets amb 200 cigarrets. Tota una declaració de guerra, que va acabar amb un assalt violent als flamants cotxes d'Alex.

La terrible venjança dels fills

Segons recull el diari The Sun, els dos joves van anar a l'entrada de la casa on el pare aparca els cotxes. Armats amb dos martells perforadors, van començar a copejar amb violència els dos nous Shogun 4x4. Van trencar els fars i les finestres dels vehicles d'alta gamma.

William va ser acusat d'assetjament per haver enviat textos amenaçadors al seu pare, però al final Alex es va negar a declarar en la seva contra. L'home era a Espanya i va decidir no anar a declarar. Més tard, reconeixeria que «aquest premi és el pitjor que ens ha passat, ja que va destrossar la nostra família».

Les regles de la loteria britànica són molt clares i només la persona posseïdora de la butlleta té dret a cobrar-ne els diners. Allò que faci amb els diners és privat i ho pot fer amb total llibertat. Qualsevol pressió que s'exerceixi sobre la persona pot ser considerada en un judici com a assetjament.

Primer pla d'un tiquet d'euromillones
L'Euromilions és un dels premis més suculents de la loteria. | Twitter: @jatirado_oc

Problemes després de guanyar la loteria

Una cosa semblant va passar a Kirk Stevens, un jove britànic que creia que li corresponia part del premi cobrat per la seva exparella. Laura havia estat vivint amb ell sense pagar el lloguer. Quan ella va guanyar 3,6 milions a la loteria, ell li va demanar que el compensés amb un pagament de 25 euros a la setmana.

Laura el va deixar i es va mudar a una nova casa més elegant i va deixar Kirk sense un sol euro del botí i a càrrec d'una hipoteca. Les regles, una vegada més, donaven la raó a Laura, que no tenia cap obligació de compartir el premi. Ella va iniciar una vida de somni i ell va quedar ofegat pels deutes.

Una guanyadora de la loteria va explicar en un fòrum en línia la seva experiència després de guanyar un premi de 16 milions d'euros. Va cometre l'error d'explicar-ho a massa gent. Des de llavors, va perdre molts amics i molts dels seus familiars li van donar l'esquena per no voler compartir el seu premi.

▶️ Vídeo del dia