Captura de Toni Cruanyes entrevistat al 'Col·lapse' de TV3.

Toni Cruanyes se sincera com mai i ho confessa a TV3

Toni Cruanyes va ser el convidat de 'Col·lapse' i va revelar la seva faceta més personal

El passat dissabte, el programa 'Col·lapse' de TV3 va tenir com a convidat a Toni Cruanyes, un dels presentadors més populars del 'Telenotícies'.

En el programa conduït per  Ricard Ustrell  es va repassar la vida del presentador de televisió, des dels seus inicis i adolescència fins al seu gran èxit professional, arribant a ser el corresponsal de TV3a Londres i París.

Una nit boja a París

Va ser en aquesta última ciutat on  Ustrell i Cruanyes es van conèixer per primera vegada i ho van recordar amb emoció. «Era la 'Festa de la música', una gran festa pels carrers de París i allà vaig conèixer el Toni», explicava el presentador de 'Col·lapse'.

Els dos van reconèixer que va ser una nit memorable i que s'ho van passar molt bé, sobretot «alguns més que d'altres» deia Ustrell entre somriures. «Jo recordo moltes cerveses per sobre», afegia.

Cruanyes va aprofitar per compartir una historieta que van viure els dos: «Estàvem amb uns amics… Jo tenia un francès molt pesat al meu costat que m'anava donant cops de colze i vaig acabar tirant-li un got de cervesa pel cap. Em va saber greu, però vam riure».

Foto de Toni Cruanyes al 'Late Xou' de TVE.
Toni Cruanyes s'ha sincerat completament. | TV3

El presentador n'ha parlat obertament

Toni Cruanyes es va sincerar completament respecte a la seva condició homosexual. Va reconèixer que la seva generació ho tenia molt més difícil perquè no tenien referents.

El presentador va mostrar el conflicte amb el qual es trobava constantment: «Jo vaig pensar que no podia ser. No sabia què volia dir allò. De fet, tots els referents que tenia eren negatius. Al meu poble a Canet de Mar, hi havia un personatge que tothom li deia 'el Gitanet', que vestia estrafolari, s'emborratxava, sempre acabava malament i era el 'maricón' del poble».

Cruanyes va admetre que en un primer moment va negar que ell pogués ser homosexual i que, entre altres negatives, ser gai significava no poder tenir família: «No em podia imaginar que un gai pogués tenir una parella o fills i ser acceptat per la resta de la gent».

No obstant tots els problemes amb l'acceptació de la seva sexualitat, Toni Cruanyes avui dia es mostra còmode amb qui és i ha pogut complir el que no creia possible en un passat, ja que el periodista està casat amb Eugeni Villalbí, diputat d'ERC i té dos fills, l'Elies de 8 anys, i la Joana, de 3.