Gerard Piqué ho té cru amb les noves normes de Xavi

Torna l'ordre al FC Barcelona: Les 2 normes que faran patir (i molt) Piqué

Gerard Piqué queda exposat amb la doctrina que ha imposat Xavi al vestidor del FC Barcelona: sense diversos capricis

Xavi ha arribat al Camp Nou amb una premissa marcada a foc: imposar la mà de ferro. Considera que només així arribaran els resultats d'abans i el FC Barcelona podrà ressorgir de l'enrenou en què es troba actualment. La recepta de Xavi són dotze manaments amb què vol tornar a imposar l'ordre. La falta d'entrenament, els mals resultats i la desídia del vestidor han estat la gota que ha fet vessar el got.

A Can Barça no es volen fer més concessions i el primer a quedar exposat ha estat un dels capitans: Gerard Piqué. Emblema del barcelonisme, va ser el primer a ser 'víctima' de la doctrina Xavi. Aprofitant l'aturada per seleccions, el '3' del Barça tenia pensat anar a 'El Hormiguero', d'Antena 3, per promocionar la Copa Davis. Quan Piqué ho tenia tot lligat per visitar Pablo Motos, Xavi va sortir al seu pas per prohibir-li viatjar a Madrid.

 

Piqué, assenyalat: el que més li farà mal

Gerard Piqué mai no ho ha amagat. És un home feliç i ambiciós i es mostra com a tal. Les coses li van bé i mai no ho ha amagat. Es mostra sense complexos i això li ha permès protagonitzar tota mena de polèmiques: des de discutir amb la policia en plena nit després de sortir de festa, a presentar-se en un partit al Camp Nou amb bicicleta. Però si amb Koeman no va passar res, amb Xavi hi haurà càstigs.

Gerard Piqué practicant surf
Gerard Piqué ja no podrà practicar esports de risc com el surf | La Noticia Digital

Sense anar més lluny, a l'última parada per seleccions Piqué va ser vist practicant surf a Cantàbria. En veure que un paparazzi ho estava fotografiant, aquest va mostrar la seva cara menys amable instant-lo a eliminar les fotografies. Per què de l'enuig? Doncs que Piqué, com tots els jugadors del Barça, tenen prohibit fer esports de risc.
 
El futbolista Gerard Piqué fent surf durant l'estiu de l'any 2020
Gerard Piqué ja no podrà fer esports de risc com el surf | @3gerardpique

Ni festa, ni negoci

A banda de la prohibició de fer esports de risc, entre els quals es pot comptar el surf, que Gerard Piqué practica al costat de Shakira, les dues altres normes que afecten Piqué són les següents: un jugador no podrà arribar tard a casa, més tard de les dotze, a menys de 48 hores d'un partit, i a més, es limitaran els viatges personals fora del dia a dia del club.

En altres paraules, Piqué haurà de limitar les trobades nocturnes amb Ibai Llanos (com quan van celebrar el mundial de globus fins a altes hores de la matinada). I en paral·lel, el central també haurà d'anar amb compte amb els seus recurrents viatges a Madrid per promocionar la Copa Davis. La prohibició d''El Hormiguero' no va ser més que una petita mostra del que li espera al capità blaugrana. Per tant, si viatja a Madrid sense permís, si practica esport de risc o si se'n va tard a dormir... serà multat!

Les 12 normes de Xavi

Xavi ha volgut imposar les normes amb què es va tocar el cel a l'època de Guardiola. Controlar els horaris, el menjar i la disciplina va ser vital per a un grup que entre el 2008 i el 2012 ho va guanyar tot. Les normes, doncs, són les següents:

1. Imprescindible presentar-se dues hores abans de l'entrenament.

2. Donar la mà a l'staff i a la resta de companys en arribar.

3. Esmorzar en grup, obligatori.

4. Pla individualitzat de gimnàs per als jugadors.

5. Pla personalitzat sobre la gespa per als jugadors.

6. Pla específic per la nutricionista del club per a cada jugador.

7. Prohibides les xarxes socials el dia del partit i el dia abans.

8. Prohibició de mòbils al vestidor, l'autobús i la Ciutat Esportiva.

9. Limitació en els viatges personals fora del dia a dia del club.

10. Els no convocats han d'anar als partits: una hora abans al Camp Nou

11. Un jugador no podrà arribar tard a casa a menys de 48 hores d'un partit.

12. Es prohibeixen els esports de risc.