Torra demana als Pastorets de Cardona que realitzin una representació a la Generalitat

Amb aquest acte s'ha donat inici a la temporada de representacions de l'obra més recurrent de l'època nadalenca

Representació d''Els Pastorets' al Palau de la Generalitat
Els Pastorets de Cardona han realitzat una representació d''Els Pastorets' a la Generalitat | Cedida

Els Pastorets de Cardona van actuar ahir diumenge 24 de novembre al Palau de la Generalitat com acte de sortida a la temporada de representacions d''Els Pastorets' d'aquest 2019. El president de la Generalitat, Quim Torra, va explicar que els va veure actuar i els va demanar personalment si podien realitzar una representació al Palau, aprofitant també que celebren els 120 anys de representacions i el 75è aniversari del text actual, basat en Serafí Pitarra, tal com explica 'Betevé'.

Però Els Pastorets de Cardona no van ser els únics en participar, ja que també van estar presents voluntaris de 12 grups teatrals diferents. A més, entre els actors participants cal necessari destacar el més gran, un pastor de 90 anys, i el més jove, el nen Jesús, de només un mes, acompanyats de 35 músics que van posar so a l'espectacle. Van ser 100 els intèrprets que es van reunir al Palau de la Generalitat per representar 'Els Pastorets'.

Després de l'obra, el president Torra va realitzar un parlament on va desitjar un bon Nadal a tots els assistents i va recordar que «n'hi ha alguns que no passaran les festes de Nadal a casa». Moment que va aprofitar per reclamar l'alliberament immediat dels líders independentistes empresonats. El president va acabar el seu discurs assegurant que són èpoques molt dures de viure estan lluny dels de casa.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari