YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Torra recorrerà la decisió judicial de limitar les mesures de l'Hospitalet per la covid-19

El president demana a la ciutadania el compliment de les mesures: «Són absolutament necessàries per frenar els contagis»

Quim Torra, al parlament en dissabte 12 de juliol de 2020
Quim Torra recorrerà a la decisió del jutge sobre el confinament a l'Hospitalet de Llobregat.   | CatalunyaDiari

El president de la Generalitat, Quim Torra, recorrerà la decisió judicial de limitar les mesures de l'Hospitalet per la covid-19. Segons un comunicat de l'oficina del president, el cap del Govern s'ha reunit aquest dimecres al matí amb els serveis jurídics per abordar la situació, i presentarà el recurs «en les properes hores» per fer valer el decret-llei aprovat dilluns, i que habilita el Govern per impulsar les mesures anunciades -inclosa la limitació d'aforaments a celebracions i reunions als barris de la Torrassa, Florida i Collblanc.

Torra demana a la ciutadania el compliment de les mesures: «Són absolutament necessàries per frenar els contagis». També fa una crida a seguir «sempre» les mesures i decisions que prengui la Generalitat.

Torra afirma que «no hi pot haver cap interferència judicial que entrebanqui el combat col·lectiu contra la pandèmia». Per això, el president insta tota la ciutadania, institucions i servidors públics de Catalunya, a seguir «sempre» les mesures i les decisions que prengui el Govern de la Generalitat. Torra assevera al comunicat que la «màxima prioritat» del seu Govern és la salut i la vida de les persones.


Comentaris

envia el comentari