Lidl

Tothom parla de l'última ganga de Lidl: un gran preu

Els clients no han dubtat a llançar-se a comprar un electrodomèstic barat que encaixa a qualsevol cuina

Si ets un apassionat dels articles de la llar, segur que una de les botigues on no deixes passar res per alt és Lidl. El supermercat, en els darrers anys, s'ha posicionat com el millor gràcies a la seva  secció de basar.

Una de les grans apostes del gegant alemany ha estat estrenar una pàgina web des d'on és senzill comprar els articles més cobejats. Això no ha fet més que augmentar-ne la popularitat.

En cas que necessitis productes que et facilitin la vida, sobretot en llocs que poden ser complicats, com la cuina, segueix llegint. Et mostrem l'article que necessitaràs quan el vegis.

Aquest és l'última ganga de Lidl de què tots parlen

No hi ha producte útil que tregui Lidl del qual no s'acabi parlant a la majoria dels mitjans. Els amants de la marca ho saben bé i per això no triguen a aconseguir allò que els crida l'atenció, abans que s'esgoti.

Máquina de fer pasta
Aquesta màquina de fer pasta de Lidl acabarà sent indispensable a la teva cuina | CatalunyaDiari

En aquest cas, la màquina que ha resultat ser tota una ganga a causa del seu gran preu i perfectes funcions és una amb la qual podràs fer pasta fresca. Sí, de manera casolana i deliciosa, com si la teva llar fos un autèntic restaurant italià.

L'únic que cal és afegir els ingredients, prémer un botó i la màquina farà per tu la pasta que necessitis. De fet, són vuit els models diferents de pasta que podràs dur a terme a la comoditat de la teva llar. L´esforç serà mínim.

Característiques principals d'aquesta màquina per fer pasta

Una de les coses que criden més l'atenció d'aquest nou producte de Lidl és que ha estat desenvolupat sota la marca SilverCrest, la seva marca blanca en articles de basar. La màquina de pasta fresca destaca, entre altres coses, pel panell LCD, amb què et serà molt senzill fer les configuracions necessàries per crear la teva pasta.

A més, inclou diferents accessoris per donar forma a la pasta i té una potència de 220 W. Pel que fa al preu, cal destacar que val només 84,99 euros. Sens dubte, una inversió en tota regla per a tots els amants de la cuina.

Crea la teva pròpia pasta casolana gràcies a  Lidl

Si vols saber més sobre aquesta curiosa i útil màquina, t'encantarà saber que amb ella podràs crear ni més ni menys que 600 grams de pasta. A més, té dos programes per preparar porcions de diferents mides, segons la quantitat necessària.

Aquesta màquina és capaç de donar forma a espaguetis, a macarrons, a raviolis o a fettuccine, entre d'altres. Així mateix, compta amb dos gots mesuradors i vuit discos que donaran forma a la pasta que escullis.

Màquina de fer pasta
Fer pasta casolana mai ha estat tan fàcil | LIDL

Descobreix diversos plats gràcies al llibre de receptes

Si encara tens dubtes sobre si aconseguir aquesta màquina és una bona idea o no, t'acabarà de convèncer el fet que inclou un llibre de receptes.

▶️ Vídeo del dia

Gràcies a aquest detall, podràs preparar una gran quantitat de plats pas a pas, sense por d'equivocar-te. Quedaràs com un autèntic xef davant dels teus convidats.

A més, si us preocupa com netejar-la, la màquina compta amb el seu propi material de neteja perquè estigui sempre impol·luta. Aconseguir-ho serà molt senzill, ja que totes les peces es poden rentar sense problema al rentaplats.

Com pots aconseguir la màquina per fer pasta de Lidl?

T'han convençut totes les seves característiques? Doncs tan sols necessitaràs invertir 84,99 euros per adquirir aquesta màquina de fer pasta. Ja s'ha convertit en una de les apostes més famoses de Lidl que has d'incloure a casa teva si ets tot un aficionat a la cuina.

Tot i que de moment no hi ha descompte, és important saber que els altres articles d'aquest tipus, a altres comerços, ronden els 200 euros. A més, pots aconseguir-la ja a la botiga online de Lidl sense despeses de devolució. Només hauràs de sumar-li 3,99 euros al preu en concepte de despeses d'enviament. No et voldràs perdre aquesta ganga!.