Imatge de la sopa crema greixos.

Tots els ingredients que has de posar a la teva sopa perquè t'ajudi a aprimar-te

Segueix aquests passos per aconseguir una sopa baixa en calories

La sopa és una de les bases de la dieta mediterrània i se sol prendre com a entrant o com a plat principal en dinars i sopars. Avui et donarem alguns ingredients que no poden faltar a la teva sopa si vols aprimar-se, i no, no és una dieta miracle més

Aquesta sopa té un gran poder depuratiu. La seva composició amb ingredients vegetals i la proporció de líquid fan que aquesta sopa sigui ideal per eliminar toxines i millorar el nostre organisme. També afavoreix l'eliminació de líquids i fa que et sentis més desinflat.

Compta amb l'avantatge que és un plat fàcil de pair. La sopa és un aliment que es cuina de manera lenta i perllongada. Alhora, afavoreix la biodisponibilitat dels nutrients i evita que es produeixin problemes de pesadesa o inflor.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

D'altra banda, és súper saciant. Una de les recomanacions és prendre la sopa calenta per afavorir la digestió i que sigui més saciant encara.

En què consisteix aquesta sopa?

La sopa és un dels aliments més comuns a Espanya. A l'hivern, amb les baixes temperatures, és un dels plats més demanats en restaurants. És un plat molt bàsic que es cuina gràcies a les hortalisses fresques i verdures.

A més a més, s'hi solen incloure aliments com la col, que és lleugera i saciant. També s'hi inclou api i espècies com poden ser el pebre negre o el gingebre. Totes elles ajuden a la pèrdua de pes, greix i a una millora substancial del metabolisme.

Pots baixar de pes ràpidament, ja que en incloure aquests ingredients, sacia molt. Així, ajuda el cos a eliminar toxines i és molt diürètica. Tot i això, hem de seguir una dieta mediterrània i realitzar exercici físic de forma regular perquè tot això tingui efecte.

Ingredients que podem sumar a la nostra sopa per poder aprimar-se

Imatge d'una sopa crema grassa amb gingebre i cúrcuma.
Ingredients que podem afegir a la nostra sopa per poder aprimar-nos | Getty Images

Podem afegir tota aquesta llista d'ingredients a la nostra sopa per aconseguir un baix contingut calòric:

1. Pebrots: podem afegir pebrots vermells o verds. Aquest aliment té grans propietats antioxidants i Vitamina, a més de ser aliments que sacien.

2. Espècies picants com la caiena, gingebre, pebre o el xili ajuden a cremar greix.

3. Cebes: inclouen vitamines riques en minerals i antioxidants.

4. Tomàquets: contenen un alt valor de vitamines, minerals i antioxidants. A més, és un aliment diürètic.

5. Api: producte amb gran valor diürètic i depuratiu. Gran valor i ric en antioxidants.

6. Col o col de cabdell: és ric en potassi, sofre, calci, vitamina C i àcid fòlic. Sol ajudar amb els problemes de restrenyiment.

Una de les millors receptes de sopa per aconseguir aprimar-se

Atents a la recepta que et portem per aconseguir que t'aprimis. Necessitarem dos pebrots verds, una col o una col petita, sis cebes d'una mida mitjana, tres tiges d'api i sis tomàquets mitjans. A més, haurem d'afegir una mica de sal, pebre i gingebre. La preparació d'aquesta recepta de sopa és molt senzilla.

El primer pas és rentar i tallar les hortalisses. Hem de començar pelant les cebes i tallar-les a trossets o bé picar-les. Just després, podem picar els pebrots i la col i trossejar els tomàquets.

El segon pas és fer les branques d'api. Hem de rentar l'api i treure els fils per tal de poder tallar el tronc a rodanxes reservant les fulles senceres. Continuem preparant el brou per bullir-hi tots els ingredients.

Hem d'incloure en un recipient totes les verdures i omplir-les amb aigua. Tapem i el deixem bullir durant uns 25 minuts. Quan estigui llest, incorporem el picant, un trosset de gingebre fresc i un pessic de sal. D'aquesta manera, ja tindries llesta la teva sopa per poder servir-la calenteta. Fins i tot, la pots congelar en racions.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!