Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gerard Piqué, a Venècia.

La traïció d'un amic que va patir Piqué abans de retirar-se: «Va ser molt dur»

L'entrenador del FC Barcelona ha parlat sobre la retirada de Piqué

La retirada del futbol del defensa Gerard Piqué ha estat avui el tema del dia. El futbolista blaugrana ha decidit penjar les botes després de quinze temporades al club de la seva vida. Aquest matí el seu entrenador, Xavi Hernández ha assistit a roda de premsa i la majoria de preguntes, per no dir totes, han estat relacionades amb el defensa català. 

L'entrenador del Barça, ha afirmat que la decisió del jugador és totalment futbolística i no és res personal. No hi ha una mala relació, ha assegurat, compto amb ell per al partit a Pamplona la pròxima setmana. És normal que Piqué faci aquest pas al costat, a mi també em va passar, ha assegurat Hernández. 

Una conversa abans d'iniciar la temporada

El jugador va anunciar ahir la seva retirada en penjar a les seves xarxes socials un vídeo on sortien imatges de nen i de tota la seva trajectòria al club català. El jugador assegura que diu adeu al club de la seva vida, però sap que tornarà. A partir d'aquí, una periodista ha estat directe a l'entrenador blaugrana: «Piqué anuncia en el vídeo que tornarà, el veu com a president?».

L'entrenador ha respost assegurant que Gerard pot ser allò que vulgui per la seva personalitat i el seu lideratge. Capacitat li sobra, sens dubte. Tot i que el jugador català ha pres la decisió de sobte, a principi de la temporada, entrenador i jugador van tenir una conversa privada.

«Vam tenir una conversa abans de començar la temporada. Lògicament, una conversa privada. Ha estat un dels dies més difícils de la meva carrera com a entrenador. I ara és un moment difícil. Ha estat company, li tinc una gran estima, però ens ha passat tots. És difícil gestionar-ho. És una grandesa d'ell com a persona i com a jugador dir que no continuarà».

S'ha guanyat el dret a elegir el que i el quan

Altres periodistes han preguntat a l'entrenador si ha pogut parlar amb Piqué. Xavi ha respost que està bé, tranquil i molt serè. El jugador s'acomiadarà del Camp Nou com a jugador aquest cap de setmana en el partit contra l'Almeria.

Finalment, també li han preguntat quin dia va conèixer la retirada de Piqué del club. Ell ha assegurat que és quelcom que ho vas sabent perquè això és una família, però qui ha pres la decisió és ell, ha assegurat.

Està clar que la seva decisió, la seva vida i la seva carrera i qualsevol altra decisió que prengui és respectada a cent per cent. S'ha guanyat el dret a triar què i quan. Xavi Hernández tindrà al jugador català en el partit de dissabte contra l'Almeria al Camp Nou i al de dimarts contra l'Osasuna a Pamplona.