Les tres morts que marcaran per sempre als pares del petit Julen

La família rep un terrible cop en plena crisi del coronavirus.

Els pares de Julen, arribant als jutjats el 25 de febrer del 2019
Els pares del petit Julen, mort en caure a un pou d'Andalusia | Europa Press

Una nova tragèdia sacseja als Roselló, la família del petit Julen, que el gener del 2019 va mantenir en suspens tot el país després de precipitar-se per un pou a Totalán, a la província de Málaga. Els andalusos, en tres anys, han patit la dramàtica mort de tres nens diferents i aquesta vegada el darrer tràgic succés l'han viscut en plena crisi del coronavirus.

Mor la cosina de Julen

Aquest dijous al matí, una nena de tan sols 7 anys patia una insuficiència respiratòria al carrer Almagro i Cárdenas, en un barri de Málaga. Després de realitzar diverses trucades d'avís al 112, el personal sanitari es va desplaçar fins al lloc dels fets on va intentar reanimar la petita durant més de mitja hora. Malgrat això, finalment va morir a l'ambulància que la traslladava al centre hospitalari.

Una sobtada i tràgica mort al mig del carrer que ha commocionat tot el país i el manté a l'espera del resultat de l'autòpsia que es practicarà a l'Institut de Medicina Legal de Màlaga, necessària per esclarir els motius de la mort. Segons van informar diversos mitjans de comunicació, la petita es tracta d'una neboda de José Roselló i María Victoria García, pares del petit Julen.

Angoixant rescat de Julen

La parella malaguenya va saltar al focus mediàtic fa més d'un any durant la desaparició i rescat del petit Julen, de dos anys. Després de precipitar-se per un pou il·legal obert en una finca on la família i el petit gaudien d'una tarda agradable en companyia d'amics, es va iniciar un llarg i tediós rescat que va durar un total de 13 dies.

El cas Julen va ser seguit en directe a tot el món i el desplegament de mitjans tècnics, amb més de 300 persones i nombroses maquinàries pesants, el va convertir en un rescat sense precedents al nostre país. Per desgràcia, la recerca del petit va culminar amb la troballa del seu cadàver i el propietari de la finca on va ocórrer el succés, l'amic de la família David Serrano, va acceptar una condemna d'un any per un delicte d'homicidi per imprudència greu per evitar el judici.

La mort del germà de Julen

La tràgica mort de Julen va causar una gran commoció en tota la família, que feia tot just dos anys havien patit la pèrdua d'un altre petit. Al 2017 els pares de Julen van perdre a un altre fill, el germà gran de Julen, arran d'un infart.

El petit, que tan sols tenia tres anys d'edat, va patir una aturada cardíaca mentre era a la platja i va morir a l'acte. Si la mort de qualsevol nen ja és incomprensible de per si, resulta impossible imaginar el patiment d'una família que en poc més de tres anys ha perdut a tres criatures en circumstàncies completament tràgiques.


Comentaris

envia el comentari