Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons d'una persona netejant finestres, amb una altra imatge de l'experta en neteja Yolanda Herrera i una altra de productes de neteja

Els 3 productes d'una experta en neteja que deixen les finestres 'com a miralls'

Yolanda Herrera t'ensenya la barreja que deixarà els vidres de les finestres amb la claredat i el reflex característic d'un mirall

Deixar les finestres impecables pot ser tot un repte. Tot i això, l'experta en neteja Yolanda Herrera comparteix un truc infal·lible al seu canal d'Instagram @yolandahl15.

Aquest truc no només promet eliminar la brutícia incrustada a les finestres, sinó que també assegura que brillin amb la claredat i el reflex característic d'un mirall.

Prova de fer la barreja a casa per a les finestres

1. Prepara la solució

Per començar, Yolanda Herrera barreja tres parts iguals d'aigua, amoníac i alcohol en un recipient adequat. Aquesta combinació és la clau per a una neteja eficaç i perquè cap finestra se't resisteixi.

2. Aplica la barreja

Ruixa la barreja generosament sobre els vidres. Aquesta treballarà per dissoldre la brutícia acumulada i les taques a la superfície de les finestres.

3. Neteja les finestres amb baieta humida

Utilitza una baieta humida per fregar els vidres i distribuir uniformement la barreja, com fa Yolanda Herrera. Aquest pas assegura que cada racó i esquerda rebi l'atenció necessària.

Imatge del procés de neteja duna finestra
El procés de neteja de la finestra és molt senzill i queda lluent | Instagram, @yolandahl_15

4. Evita l'exposició al sol

Yolanda Herrera adverteix que és crucial evitar netejar les finestres quan la llum del sol està directament a sobre. Ja que l'exposició al sol pot causar que la solució s'assequi ràpidament, deixant taques antiestètiques als vidres.

5. Toc extra: vinagre per a una brillantor addicional

Si vols un toc addicional per fer que les teves finestres brillin encara més, Herrera suggereix un toc a afegir. Afegeix una mica de vinagre a la barreja per obtenir resultats lluents.

Ja veuràs que amb aquest enginyós truc aconseguiràs que llueixin com a miralls és més fàcil que mai. Amb la barreja perfecta d'aigua, amoníac i alcohol, i seguint els passos adequats, pots transformar l'aparença de les finestres. Això sí, vigila no xocar amb el vidre de tan net que estarà!