Imatge de la banda 'Brams' i el baixista mort 'Txu'

Troben mort en Francesc, un dels músics de la banda catalana Brams: era massa jove

L'han trobat mort en un pis a Berga

Dol al món de la música catalana. Un dels membres de la mítica banda berguedana, Brams, ha traspassat aquesta setmana. El primer baix de la banda rockera, Francesc Xavier Martínez, més conegut com a 'Txu', ha traspassat aquest dimecres, 31 de maig.

La notícia l'ha fet pública un dels seus excompanys, el líder i cantant de la banda, Francesc Ribera, ho ha anunciat a través del compte de Twitter de la banda:

Un familiar el va trobar mort

Segons ha pogut informar el mitjà digital Regió7, el seu cos va ser trobat aquest mateix dimarts, 30 de maig, per un familiar seu a un pis situat a prop de la ronda Moreta de Berga, a prop del mercat municipal. Tal com ha explicat el mitjà, els Mossos d'Esquadra van confirmar que es tractaria d'una mort biològica.

«Era un punk autèntic»

La trajectòria del berguedà a la banda va ser breu, només hi va estar dos anys, entre el 1990 i el 1992. La trajectòria va ser breu però, intensa. Va ser un dels fundadors de la banda, i també el primer baixista. Abans de crear Brams, la seva trajectòria va començar a la banda Pots Komptar juntament amb un altre membre de la banda, Txema Gómez, conegut com a 'Txema'.

«El recordo com una persona creativa. Era un punk autèntic», ha destacat Txema sobre el 'Txu', de qui també ha destacat la seva afició per dibuixar i el seu somriure. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!