YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Troben sense vida Alexis, una famosa de 26 anys: la seva mare té una teoria

Va ser trobada despullada en un voral de la carretera

El cos sense vida d'Alexis Sharkey, de 26 anys, ha estat localitzat
El cos sense vida d'Alexis Sharkey, de 26 anys, ha estat localitzat | Instagram

Després de diversos dies desapareguda, el cos de 'l'influencer' americana Alexis Sharkey ha estat trobat sense vida a Houston. El seu cos ha aparegut despullat en una carretera, sense roba i sense senyals aparents de violència; les autoritats investiguen la causa de la mort, que de moment és una incògnita.

 

L'última dada que es coneix de la seva ubicació és el que va donar a una de les seves íntimes amigues, qui ha relatat que 'l'influencer' estava amb ella el Dia d'acció de gràcies. La mare d'Alexis va ser qui va donar la veu d'alarma en comprovar que no contestava les trucades ni li arribaven els missatges, quelcom sovint fora de la normalitat tenint en compte que Alexis sempre estava pendent del mòbil. Tom Sharkey, el marit de la víctima, va ser qui va confirmar la desaparició.

 

 

Els dos s'havien casat recentment i vivien al nord-oest de Houston, on s'havien traslladat recentment. Alexis s'havia graduat recentment en biologia i es guanya la vida com 'influencer', segons el seu entorn la seva vida anava molt bé.

 

La teoria de la mare

El cos sense vida de 'l'influencer' va ser trobat el passat dissabte per un treballador d'obres públiques en un voral de la carretera: de moment, encara està pendent d'una autòpsia per part de l'Institut de Ciències Forenses del Comtat de Harris. La seva mare, Stacey Clark Robinault, ha comunicat la trista notícia a través de les xarxes socials amb unes sentides paraules i on ha exposat la seva teoria.

 

«Amb el cor completament trencat Mike i jo us fem saber a tots que hem trobat el cos de Lexi», anunciava, completament desolada. «Crec que va ser assassinada. Pel que he pogut reunir, així com per l'instint d'una mare. Vaig aprendre molt jove com a mare a confiar en el meu instint», ha assegurat.

 

 

«És dolorós per algú tan brillant i que tenia tant per oferir... simplement marxar. No ho sé per què. L'horrible naturalesa dels seus darrers moments deuen haver estat...ni tan sols puc mencionar-los». A més, la família ha volgut agrair les mostres d'afecte rebudes. «No sabem per on començar a agrair a tots el vostre amor i les amables paraules que heu tingut amb la nostra família! Et trobarem a faltar, amor!».

 

 

Mor Ethan Peter, un conegut Youtuber

El passat mes de setembre va morir un altre 'influencer' molt jove als Estats UnitsEthan Peter, amb només 17 anys. Ethan era una celebritat al seu país i va morir a causa d'una sobredosi de drogues, així ho va confirmar la seva millor amiga a Twitter, on apuntava que el seu amic havia mort per una sobredosi de Percocet, un opiaci. 

El jove havia desenvolupat durant els darrers temps una gran addicció a les drogues i mai en va arribar sortir, quelcom que va empitjorar encara més quan el jove va aconseguir una fama sobtada, perquè no va saber digerir la gran popularitat que va aconseguir a causa de la seva exposició a les xarxes socials.

I és que darrere de l'èxit de les figures d'Instagram, hi ha moltes vegades una part fosca que no es veu i que fa que aquestes estrelles de les xarxes socials cometin excessos amb les drogues o a depressions que poden posar fi a la seva vida, com li va passar fa tres anys a 'l'influencer' espanyola Celia Fuentes, que es va suïcidar a casa seva penjant-se d'un llençol. La jove patia una depressió que la va conduir en diverses ocasions a voler llevar-se la vida, un propòsit que finalment va aconseguir.


Comentaris

envia el comentari