Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una dona ensenya una targeta de crèdit, amb un munt de targetes al fons

El que has de dir-li al teu banc perquè t'enviï una nova targeta ràpidament

Si el teu banc no accedeix a enviar-te una targeta uns mesos abans de caducar, fes aquesta petició i podràs aconseguir-la

Segur que tu també has tingut la necessitat de trucar al teu banc per sol·licitar una nova targeta de crèdit perquè la que tens actualment és a uns mesos de caducar. En els darrers dies hem conegut un dels trucs més infal·libles perquè puguin enviar-te a casa aquesta targeta que tant necessites.

Això sí, en primer terme rebutgen fer-ho perquè encara no ha arribat la data de caducitat de la targeta en qüestió. A X, l'usuari MigueldeLys ha revelat la conversa que ha mantingut amb el banc quan he trucat per renovar la targeta que caduca al mes d'abril.

Aquest usuari estarà fora d'Espanya "diversos mesos de viatge" i ha demanat aquesta nova targeta per poder pagar a la nova destinació. I és que quan la targeta caduqui no serà a casa per rebre-la.

Un usuari de X dona la clau perquè el banc t'enviï una nova targeta mesos abans de caducar

Aquest usuari, sense pensar-s'ho dues vegades, ha explicat al banc la situació que patirà, però el banc ha rebutjat enviar-li la targeta abans d'hora, ja que cal esperar que caduqui. Després de la petició denegada, a aquest usuari li han preguntat si en tenia alguna consulta més i aquí és on ha aparegut la picaresca.

"Acabo de perdre la meva targeta i la vull renovar", li ha comentat l'usuari. Seguidament, la treballadora del banc que ha parlat amb ell i ha hagut de contestar-li que li enviarien "avui una de nova al seu domicili". Tot i un silenci incòmode pel mig, finalment, el banc ha accedit i l'usuari ha aconseguit la seva comesa.

A propòsit dels comentaris que ha rebut en aquesta publicació de X, l'usuari MigueldeLys ha aclarit el següent. "A veure, que hi ha gent una mica pesada, que no, que no arriba amb la mateixa data de caducitat. Això no és el document nacional d'identitat, porto fent això molts anys perquè viatjo molt i és un truc que ja em sé".

Sens dubte, aquesta publicació s'ha fet viral, ja que ha tingut multitud de reaccions en pocs dies. Més de 4,3 milions de visualitzacions, 4.000 repost i més de 99.000 likes. Queda clar que si algú torna a passar pel mateix, seguirà el consell d'aquest usuari, a qui li ha sortit la jugada que ni pintada.