Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons d'una vitroceràmica neta, amb una altra d'una persona netejant una altra vitroceràmica i una altra d'una dona sorpresa

El truc fàcil i barat per recuperar la brillantor de la vitroceràmica en pocs minuts

En tan sols un quart d'hora la teva vitroceràmica lluirà brillant i neta com acabada de comprar amb aquest consell

La vitroceràmica s'ha convertit en un dels elements imprescindibles a qualsevol llar. Tot i que són molts els que prefereixen gas, la veritat és que la facilitat de neteja de la vitro l'ha convertit en la més triada del mercat entre els particulars.

Encara que mantenir-la impecable cada dia és una tasca senzilla, la veritat és que, amb el pas del temps, aquest element tendeix a perdre la brillantor. Per sort, només cal recórrer a un truc casolà molt estès per aconseguir que torni a lluir com el primer dia.

Aquest és el truc que t'ajudarà a recuperar la brillantor de la teva vitroceràmica

Actualment, les xarxes socials s'han convertit en els millors racons per conèixer trucs de tota mena. En aquest cas, la usuària @maricienta1 de TikTok ha compartit un gran consell per tenir la vitroceràmica sempre com a nova.

Pasta de dents i bicarbonat per a un vitro impecable

Dos ingredients són l'únic que cal perquè la teva vitroceràmica recuperi la seva brillantor. Són la pasta de dents i el bicarbonat, dos productes molt senzills i econòmics que segur que ja tens per casa.

Per posar en pràctica aquest truc, espera que la vitro estigui freda i retira les restes de menjar. Després, estén la pasta de dents sobre les taques opaques protegint les mans amb guants o amb una bossa de plàstic.

Deixa actuar per a un bon resultat

A continuació, deixa que la pasta actuï entre 10 i 15 minuts. Quan passi el temps, empolvora una mica de bicarbonat per sobre i, fent servir el guant, frega fent moviments circulars per desfer-te del greix.

Per acabar, retira la barreja ajudant-te amb un rascador especial per a la vitro i repassa amb un drap humit. D'aquesta manera, us desfareu de qualsevol resta i veureu com la placa resplendeix a l'instant.

Productes comercials perquè la teva vitroceràmica brilli com mai

Aquesta barreja de pasta de dents amb bicarbonat funciona de manera molt similar al producte comercial més buscat per mantenir la vitro com a nova. Es tracta de la coneguda com a "pedra blanca", que moltes marques ofereixen al supermercat.

Alguns dels productes comercials es presenten en format líquid i altres en forma de pasta. Tot i això, tots funcionen igual i aconsegueixen polir la vitroceràmica fins a fer que recuperi la seva brillantor habitual.