Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
radiador i una mà subjectant un fregall

'Quedaran perfectes': el truc d'una mestressa de casa per netejar els radiadors

Marisol comparteix amb els seus seguidors d'Instagram una solució molt pràctica per acabar amb la pols dels radiadors sense gaire esforç

En ple hivern, quan el fred es cola per les escletxes de les finestres, moltes llars recorren als radiadors per mantenir una temperatura acollidora. No obstant això, amb l'ús continu, aquests dispositius poden acumular pols i brutícia, generant olors desagradables.

Marisol, també coneguda com La Caprichosa a les xarxes socials, és reconeguda pels seus vídeos que combinen delicioses receptes amb pràctics consells de neteja per a la llar.

Durant aquests mesos, s'ha centrat a abordar un problema comú: l'acumulació de pols als radiadors. La seva solució, sorprenentment simple, utilitza elements quotidians que tots tenim a casa.

Fregall, corda i enginy contra la brutícia dels radiadors

El truc de La Caprichosa comença amb un fregall de cuina i una corda. Lliga la corda al fregall, creant així una eina de neteja improvisada. Després, amb cura, introdueix el fregall per les ranures del radiador i, mitjançant moviments hàbils, aconsegueix eliminar tota la brutícia acumulada.

Aquest mètode és efectiu per accedir a aquests llocs difícils d'assolir amb altres utensilis de neteja convencionals. En el cas de radiadors dobles, com el que Marisol fa servir, l'astúcia arriba a un altre nivell.

Armada amb un assecador, dirigeix el flux d'aire calent cap a la part posterior del radiador. Aquest pas extra assegura l'eliminació de la brutícia acumulada a la part posterior del dispositiu, garantint una neteja completa i eficient.

Una solució ben senzilla

El més sorprenent d'aquest truc és la seva simplicitat. Amb elements comuns i a l'abast de tothom, Marisol demostra que la solució per a uns radiadors impecables pot estar més a prop del que pensem.