Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons duna persona netejant una vitroceràmica amb un paper i una altra duna persona posant producte en una vitroceràmica, a més duna dona amb gest de sorpesa

El truc ideal per netejar la vitroceràmica i que quedi com el primer dia

Posant en pràctica aquests remeis casolans netejar la teva vitroceràmica serà senzill, ràpid i molt econòmic

Un dels elements comuns a les llars és la placa vitroceràmica. Amb el pas dels anys, aquesta s'ha anat imposant a un altre tipus d'opcions degut, en gran part, a la comoditat i la facilitat d'ús.

D'altra banda, un altre dels detalls pels quals crida l'atenció és perquè és molt més senzilla de netejar. Això ha fet que cada cop siguin menys les cuines que funcionin amb fogons de gas.

Els millors trucs per netejar la vitroceràmica i deixar-la com a nova

A la seva facilitat de neteja, a més, cal unir que, per mantenir impecable la vitroceràmica, no cal gastar grans quantitats de diners en productes especials.

Com a dada a tenir en compte, cal netejar-la després de cuinar, ja que així es mantindrà perfecta com el primer dia. Per aconseguir-ho, només cal utilitzar alguns trucs i remeis casolans molt estesos i amb productes que ja tens a casa.

Vinagre i bicarbonat de sodi

Un dels trucs més estesos per netejar la vitroceràmica consisteix a realitzar una pasta de vinagre amb bicarbonat de sodi. Quan la tinguis, aplica per tota la superfície i deixa-ho reposar uns dos minuts abans de fregar i retirar les restes.

Imatge d'un vídeo en què una dona neteja una vitroceràmica amb una pasta de vinagre i bicarbonat
El vinagre es convertirà en un gran aliat per netejar la teva vitroceràmica | Youtube: Hogarmania

Gel

Aquest és un truc poc conegut, però funciona a la perfecció. Si la teva vitro té taques complicades, frega un glaçó de gel a sobre durant un minut. Després, amb un rascador, retira les restes, que s'hauran endurit amb el gel.

Pasta de dents

Cada cop són més els consells que inclouen la pasta de dents com una de les millors maneres de retirar les taques de la vitroceràmica. Aquest truc consisteix a estendre el producte per tota la superfície.

Després de 10 o 15 minuts, escampeu per sobre de la pasta de dents una mica de bicarbonat de sodi realitzant moviments circulars. D'aquesta manera, les taques s'aniran desincrustant.

Per acabar, fes servir el rascador per retirar la barreja, ajudant-te amb un drap humit. Com a resultat, la placa quedarà brillant i com a nova per molt poc. Recordeu que la vostra vitroceràmica ha d'estar apagada i freda abans de netejar les taques.