Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge d´un bany amb diversos productes de neteja en una cistella

El truc dels professionals de neteja per deixar el lavabo impecable en pocs minuts

Amb els nostres consells de neteja aconseguiràs un bany impol·lut en poc temps i sense dedicar-hi grans esforços

A l'hora de mantenir la teva llar neta i endreçada, un dels racons on fer més èmfasi és el lavabo. Netejar el lavabo és una de les tasques més odiades, ja que acostuma a requerir més esforç i temps.

Per sort, actualment són molts els trucs professionals que es poden dur a terme per fer la tasca molt més suportable. De fet, un dels que estan de moda és el truc dels tres minuts, que et permetrà tenir el teu bany lluent en aquest curt espai de temps.

Aconsegueix un bany net en 3 minuts amb aquest truc professional

Abans de començar la neteja, el primer que has de fer és comptar amb tots els productes i materials necessaris. En primer lloc, utilitzaràs productes de neteja multiusos aptes per a totes les superfícies. També hauràs d'invertir en draps de microfibra, que atrauen la brutícia sense fer mal a la superfície i en un raspall per al vàter.

Finalment, necessitaràs una esponja o raspall més petit, així com en uns guants de goma per protegir les teves mans. Quan tinguis tots els productes, només has de fer-los servir per tenir el teu bany impol·lut en molt poc temps.

Neteja el teu vàter en 1 minut

El primer pas consisteix a començar pel vàter, la zona on s'acumulen més bacteris. Per això, aplica un desinfectant dins de la tassa i deixa que actuï mentre netes altres zones. Després, fer servir el raspall per retirar la brutícia sota la vora i de la resta de la superfície.

Imatge de fons d´un bany amb una dutxa i una pica doble amb un gran mirall i una imatge superposada d´un vàter amb la tapa pujada
Mantenir el lavabo net és molt més fàcil del que creus | Pro Creators, Cmannphoto

Lavabo i taulell llestos en 1 minut

El lavabo i el taulell els netejaràs amb el producte multiusos. Fes servir un drap de microfibra per retirar la brutícia de totes les superfícies, també de les aixetes, i frega bé a les zones on es poden acumular restes de productes com el sabó.

En cas que comptis amb un mirall sobre el lavabo, el mateix drap et pot servir per netejar-lo. En aquest cas, que estigui una mica mullat, per eliminar les possibles marques o taques que tingui.

Acaba amb la dutxa o la banyera en 1 minut

El tercer minut l'has d'invertir a aplicar el teu netejador a les parets de la dutxa, a la cortina o a la mampara. Fes servir el drap de microfibra per netejar de dalt a baix i deixar-la impol·luta. Si tens banyera, passa també el drap per tota la superfície per eliminar les taques de xampú, gel o sabó. Després, toca esbandir amb aigua calenta.

Consells per potenciar els efectes de la neteja

Per tenir el teu bany net durant més temps, és recomanable tenir tots els teus productes de neteja ben organitzats per dur a terme una neteja freqüent diverses vegades a la setmana. D'aquesta manera, la brutícia no s'acumularà.

Així mateix, has de desinfectar els punts de contacte freqüent, com ara els interruptors o el pom de les portes, per eliminar els bacteris. Com a truc, convé fer servir tovalloles d'un sol ús per netejar les àrees molt brutes. Obtindràs un resultat professional.