Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d´un concert amb el fons de llums de color taronja i el logotip de Tiktok, una xarxa social

Aquest és el truc viral de TikTok perquè mai et robin de festa

Dues amigues viralitzen un truc infal·lible per evitar que et robin

Sortir amb el teu grup d'amics a les festes del teu poble és més que típic dins d'aquesta època de l'any a Espanya. Especialment, la gent jove gaudeix de valent amb unes festes patronals que són sant i senya al nostre país des de sempre.

Tot i que és cert que de vegades la gent ha d'estar ben alerta pel compte que li convé. Sobretot per evitar que li robin els lladres que van per les festes quan menys t'ho esperes.

No hi ha res més genuí a l'estiu espanyol que unes bones festes de poble, si bé els amics de l'aliè aprofiten aquesta circumstància per intentar arruïnar-te-les.

I per això, evitarem ensurts revelant un truc infal·lible que s'ha fet viral a la xarxa social TikTok. Un truc perquè tornis a casa amb tots els teus objectes personals i especialment els teus diners i targetes de crèdit en qüestió.

Descobreix el truc definitiu de TikTok per evitar que et robin de festa

El cas és que han estat unes joves en festes les que publicaven un vídeo a TikTok amb el truc més efectiu fins avui per evitar que els lladres et robin.

Muntatge d'un telèfon amb el logotip de TikTok i una noia gesticulant parar
Segueix el consell d'aquestes dues amigues que s'han viralitzat a TikTok | TikTok, Dean Drobot

Especialment, ens centrem en les bosses que porten les persones que assisteixen a aquestes festes i que solen incloure totes les seves pertinences més valuoses. Així doncs, en un vídeo difós al compte de TikTok de Miriam Barrabés, aquestes dues noies deixen ben clar que el seu mètode és infal·lible.

És més, no hi ha fissures perquè els lladres s'acabin sortint amb la seva, per sort. Parlem d'un compte, el d'aquesta noia, que ja suma més de 3.000 seguidors.

Les noies comencen dient al vídeo que «necessitaràs un mosquetó i una volandera. Una ronyonera normal es tancaria així, però tenim un truc extra: obres el mosquetó, ho passes per la nansa i llest. No t'ho treuen ni de broma», diuen a l'esmentat vídeo, prèviament a dur a terme una demostració i deixar clar que és impossible que et robin amb aquest truc.

El truc infal·lible de dues amigues de festa que s'ha viralitzat a TikTok

El cas és que tan sols publicat el vídeo, aquest ha tingut una gran acollida a la xarxa social TikTok. I no ho diem nosaltres, sinó que el seu èxit queda demostrat sens dubte.

La veritat és que ja ha arribat als 54.000 'likes', més de 200 comentaris i fins a 2.250 'repost'. El que es posa de manifest és que s'ha viralitzat perquè hi ha hagut comentaris de tota mena, com no podia ser altrament.

Moltes vegades, hem pogut llegir missatges amb un toc d'humor. I tot després que la gent s'adonés que amb unes copes de més, seria realment difícil obrir aquesta bossa gairebé infal·lible. Entre els comentaris hi ha el de «a les 4 del matí intentant agafar una mica de la bossa», deixava per escrit una usuària de forma distesa.

Els comentaris reaccionant al vídeo viral han estat més enginyosos que mai

«T'estiren la ronyonera i t'arrenquen fins a l'espatlla. Després ja intentes córrer darrere seu», deia un altre de forma sarcàstica després del vídeo viral que revolucionat Tik Tok.

Mentrestant, altres comentaris versaven sobre aquesta situació realment còmica. «És perfecte per caure a terra pixant intentant obrir-lo per treure mocadors», afirmava una altra usuària.

Sens dubte, l'enginy d'aquestes noies queda fora de tot dubte i amb un mosquetó i una volandera serà molt més fàcil que passis unes festes tranquil·les. I sobretot, que no t'hagis d'ocupar si els lladres l'han pres amb tu i es volen emportar tots els objectes personals.