Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons d'una banyera blanca, al costat d'altres imatges, una d'un producte netejador Disiclin un altre d'embornal brut i una altra de la influencer Yolanda Herrera

El truc de Yolanda Herrera per deixar la banyera com una patena

La influencer no deixa de sorprendre'ns amb els seus consells per acabar definitivament amb la brutícia acumulada a les zones més difícils

La neteja de la llar no sol ser l'activitat més emocionant, però la influència de Yolanda Herrera fa que sigui tot un espectacle gràcies als seus consells pràctics en to humorístic. En aquesta ocasió, ens comparteix el truc infal·lible per deixar la banyera "com els raigs de l'or".

Yolanda inicia el seu enfrontament amb una superfície plena de porqueria armada amb un raspall d'escombrar, així com una mica dels netejadors Cif i Disiclin. A veure, seria ideal no arribar a acumular tanta brutícia, però si fos el cas, aquest primer pas és crucial.

Raspall d'escombrar i fregall en mà

El primer que has de fer és afegir els productes a la banyera, una bona quantitat, però sense passar-nos. Poden ser els que utilitza o altres amb la mateixa funció que tinguis per casa. Tira un bon raig i ja et pots posar mans a l'obra a fregar amb el raspall de l'escombra.

Després de passar el raspall per tota la banyera, arriba el moment d'esbandir amb aigua abundant. Yolanda Herrera aconsella fer servir els mateixos productes de neteja i, amb un fregall, fregar a consciència la zona del tap del desguàs.

Quan la zona està lluent, suggereix aclarir de nou la superfície per assegurar que no quedin residus dels productes amb què has netejat. Ja que aquests poden ser perjudicials per a la salut.

Aprofita per netejar les rajoles

La fase següent implica tornar al raspall d'escombrar per aplicar novament els productes de neteja. Després d'estendre els productes, s'esbandeix la banyera amb aigua i llest! Queda brillant i neta, com si fos nova a estrenar. Fins i tot pots fer el mateix a les rajoles de la paret i assecar-los amb un tiràs.

El truc de Yolanda Herrera no només deixa la zona de bany impecable, sinó que també converteix el procés en accessible i divertit per a tothom. Així que, si vols que la teva banyera llueixi 'com els raigs de l'or', segueix aquests senzills passos i uneix-te al món de la neteja amb el seu toc únic.