El TSJC anuncia si permet obrir de manera imminent les discoteques a Catalunya

La patronal va reclamar obrir de manera imminent davant les últimes xifres de la Covid-19

Nou revés al sector de l’oci nocturn. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) desestima el recurs presentat per la patronal de l’oci nocturn, la Fecasarm, per a poder reobrir de manera imminent les discoteques, sales de ball i bars musicals. El sector fa gairebé un any que es troba tancat i denuncia per activa i per passiva que la seva situació és crítica.

La patronal de l’oci nocturn va presentar el recurs al·legant que, davant les actuals xifres pandèmiques, no es poden mantenir tancades les discoteques. Tot i això, la Justícia considera ara que la reobertura seria perjudicial per a la incidència de la Covid-19 a Catalunya.

Sant Joan, el dia D

La situació, però, podria canviar en pocs dies. I és que la ja exconsellera de Salut, Alba Vergés, va augurar la setmana passada que les discoteques podrien reobrir a Catalunya per Sant Joan. Quelcom que encara està en ‘stand by’ i que es podria dur a terme perfectament, ja que el Govern ja fa setmanes que va presentar el seu pla per a la reobertura esglaonada de l’oci nocturn.

Tot i això, cal esmentar que l’actual ordre ministerial manté les discoteques tancades des de l’agost de 2020. Una situació que des del sector i la Patronal denuncien i asseguren que és arbitraria. De moment, però, ja hi ha veredicte i és negatiu per a les discoteques i sales de ball catalanes.


Comentaris

envia el comentari