Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carles Porta

TV3, en xoc en veure l'audiència del 'Crims' d'aquest dilluns

El 'Crims' agafa el testimoni d''El Foraster' i es confirma com una de les joies de la corona de TV3

No digui dilluns, digui 'Crims'. Carles Porta té Catalunya als seus peus amb la seva dosi de sang i fetge setmanal. I a la corpo n'estan encantats. Sí, perquè més enllà de rellançar TV3, ningú millor que 'Crims' ha pogut recollir el testimoni d''El Foraster'. 

De must en must. Les xifres parlen per si soles. El passat dilluns, 21 de novembre, 'Crims' tancava el segon capítol del Madrid/Girona i ho feia amb la incertesa de quin seria el desenllaç final. Una incertesa, però, que va anar més enllà i es va plasmar amb unes xifres d'audiència espectaculars. 

El 'Crims' del passat dilluns va ser el programa més vist de tot el dia a Catalunya amb un brutal 30% de quota de pantalla. Quelcom que es tradueix amb 677.000 espectadors i 965.000 contactes únics. 

Segons el lloc web Dos30', el 'Crims' compta a dia d'avui amb un 70,2% de fidelitat. És la millor mostra, doncs, de que TV3ha encertat de ple substituïnt 'El Foraster' pel programa presentat i dirigit per Carles Porta. 

El 'Joc de Cartes', rere les passes del 'Crims' 

I és que si un (el 'Crims') té un 30% de quota de pantalla, l'altre (el 'Joc de Cartes') en té un 28,9%. Segons dades del passat dijous, 17 de novembre, el programa presentat per Marc Ribas va fregar les dades d'ahir del Crims a base d'un altra de les joies de la corona de TV3

Marc Ribas, el xef que presenta el 'Joc de Cartes'.
El 'Joc de Cartes', l'altra de les joies de la corona de TV3. | TV3

Dades que, d'altra banda, demostren que els dilluns i els dimecres són els dies de TV3. I més ara. Ja que, en el cas del 'Joc de Cartes', ara el programa de Marc Ribas s'ha quedat sense una de les audiències més ferotges que podia tenir: el futbol. 

La disputa del Mundial del Qatar fa que la Champions League s'hagi hagut de posposar fins el febrer del 2023 i els partits de la cita mundialista es disputen, com a molt tard, a les vuit del vespre. 

Quelcom que dona via lliure a un 'Joc de Cartes' sense rival els dimecres. Que continuï el show.