Muntatge de fotos amb les cares d'Helena García Melero mig somrient i Agnès Marquès amb cara seriosa

TV3 pren una decisió amb Helena García Melero i Agnès Marquès: s'hauran d'entendre

Helena García Melero i Agnès Marquès estan a punt de donar el tret de sortida a la nova temporada de TV3

Helena García Melero i Agnès Marquès ja estan preparades per donar la benvinguda a la nova temporada. TV3 estrena dilluns que ve, 4 de setembre, la seva nova graella.

I, com era evident, dues de les presentadores estrelles de la televisió catalana hi seran presents un any més. Totes dues seguiran al capdavant dels programes que presentaven la temporada passada.

Així, tant el 'Tot es mou' com el 'Planta Baixa' mantenen les seves conductores. Tot i que no se salven de les renovacions i els canvis. I un serà que les dues presentadores hauran de compartir plató.

Helena García Melero i Agnès Marquès, al mateix plató

Helena García Melero i Agnès Marquès tornen al capdavant dels seus respectius programes. Les vacances d'estiu han arribat al final. I als presentadors de la casa els toca tornar a posar-se al capdavant de les càmeres.

A partir de dilluns que ve, 4 de setembre, TV3 donarà inici a una nova temporada televisiva. I tant Agnès Marquès com Helena García Melero estaran presents de nou.

Totes dues tornaran la setmana que ve, però amb una sorpresa per als espectadors. I és que Agnès Marquès abandona el plató que fins ara ocupava al 'Planta Baixa'. Ara, aquesta passarà a ser la llar tant del 'Col·lapse' de Ricard Ustrell com de l''Està Passant'.

I ho fa per mudar-se ni més ni menys que amb Helena García Melero. Les dues presentadores compartiran, així, estudi aquesta temporada.

Tornen, però amb canvis notables

El 'Tot es mou', tot i no canviar de plató, també patirà canvis. Si fins ara el verd era el color corporatiu de l'espai, al setembre tot canvia.

Primer pla d'Helena García Melero a TV3
El programa d'Helena García Melero canviarà de color corporatiu | TV3

Un vermell morat serà ara el color característic del format que presenta Helena García Melero. Un 'Tot es mou' que, a més, comptarà amb nous fitxatges. L'escriptora Empar Moliner, la periodista Carolina Ferre o la model Martina Klein seran algunes de les cares noves.

Tot i això, el canvi més notori d'aquesta temporada a TV3, sens dubte, serà per al 'Planta Baixa'. I és que com es va anunciar fa uns mesos, el programa retallaria la seva durada unes dues hores.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Així, el programa d'Agnès Marquès es queda amb una franja horària molt més curta que la temporada anterior. Un fet que serà aprofitat per Llucià Ferrer amb el seu 'Atrapa'm si pots', que salta, com a novetat, a la graella d'entre setmana.