Imatge de Marc Ribas durant un Joc de Cartes.

TV3 pren la polèmica decisió de no emetre el Joc de Cartes

El Joc de Cartes no s'ha emès aquest dimecres a causa del Barça-Manchester City a favor de la investigació per la malaltia de l'ELA

Cada dimecres és nit de Joc de Cartes, el concurs presentat per Marc Ribas que, actualment, és un dels més vistos de TV3. I és que setmana rere setmana aconsegueix reunir molts espectadors, que volen saber quin és el millor restaurant de Catalunya. Tanmateix, un motiu de pes ha obligat a fer un canvi d'última hora a la graella que ha afectat de ple aquest espai.

Avui s'emet en obert el partit entre el FC Barcelona i el Manchester City de Pep Guardiola a partir de les 21.30 h del vespre. Un canvi que ha obligat la cadena a no emetre aquest dimecres a la nit un nou programa d'un dels formats amb més audiència de Catalunya.

Imatge de Marc Ribas durant un Joc de Cartes.
TV3 es queda sense 'Joc de Cartes' aquest dimecres. | TV3

TV3 prescindeix del Joc de Cartes

Així doncs, aquest dimecres el concurs presentat pel cuiner més famós de TV3 no s'emetrà al seu horari habitual. En el seu lloc, s'oferirà el partit entre el FC Barcelona i el Manchester City que es juga al Camp Nou aquesta mateixa nit. Es tracta d'una trobada benèfica per recaptar fons contra l'ELA que ha impulsat l'exfutbolista Juan Carlos Unzué.

Tanmateix, ja hi ha data pel retorn del Joc de Cartes. Serà el pròxim 31 d'agost quan Marc Ribas torni a buscar el millor restaurant de Catalunya, aquesta vegada el millor en un càmping de la Costa Daurada. D'aquesta manera, el cuiner vol demostrar que els restaurants de càmping poden comptar amb una gastronomia de qualitat.

Líder d'audiències

El Joc de Cartes ha tornat aquest estiu amb molta força. El primer programa d'aquesta nova temporada, on es buscava el millor restaurant de guia turística de Barcelona, va batre rècords.

De fet, va fer història pel que fa a l'espai, que va aconseguir reunir 405.000 espectadors i un 26,3% de quota. El segon, el millor restaurant familiar del Baix Empordà, tampoc es va quedar enrere i va ser líder amb un 23,1% de share.

A més, també s'ha presentat les novetats del programa de cara a la tardor. Així, s'incorporarà una nova valoració: el plat estrella del programa, i a més, Marc Ribas viatjarà fins a la capital espanyola per trobar el millor restaurant de cuina catalana de Madrid.