Imatge d'Albert Om a l'APM, de TV3.

TV3 anuncia que aquesta nit torna un dels programes més estimats: sorpresa absoluta

El programa, tot un històric de la casa, torna a recuperar la franja de prime time

Nou mesos d'ostracisme. Nou mesos tancat al calaix. A finals del mes de març d'aquest any dels despatxos de la corpo hi sortia una decisió bomba: cancel·laven l''APM'. Una determinació estrident i estranya, tenint en compte que l'Alguna Pregunta Més era un dels programes més mítics i estimats de la casa. 

Amb secretisme i nocturnitat, però, TV3la va desprogramar i la va enviar al diumenge a mitja tarda. Un tret al peu, un suïcidi; ja que deixava el prime time. L'audiència havia caigut —també, en part, per la prohibició de Telecinco d'emetre talls dels seus canals— i l''APM' ballava. De dimecres va passar a dilluns, i de dilluns a l'ostracisme del diumenge a la tarda. A l'hora del Tour, a l'hora de les migdiades. L''APM' estava a l'UCI. 

Anunci exprés: tornem el dijous

Era dimarts passat, 6 de novembre, quan l''APM anunciava a les seves xarxes socials que tornaria en antena. Fins ara s'havia emès els diumenges en diferents franges: a les 13.30 hores i a les 19.15 hores. 

Aquesta nit, per tant, torna el xou a TV3. I ho fa amb doble ració: 'Polònia' i 'APM'. El programa recupera la seva franja de prime time —guanyada a pols al cap dels anys— i culimarà el que TV3 cataloga com una «nit d'humor». Ja que l''APM' se sumarà al 'Polònia' i també al 'Zona Franca', de Joel Díaz. 

«Tornem, fins que ens tornin a canviar...»

Des de la direcció de l'Alguna Pregunta Més ho tenen clar. En un anunci d'allò més irònic, el programa anunciava que tornava els dijous, però alertava la seva audiència de que no sabien quan de temps estarien en antena. 

«Apeemes, tenim una bona notícia. Tornem els dijous després del 'Polònia', fins que ens tornin a canviar...», deien. 

Veurem, doncs, si TV3creu realment de nou en l''APM'. L'audiència dictarà sentència.