Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb una imatge de fons d'un edifici del BBVA i una imatge de molts bitllets d'euro en una mà i una persona amb gest d'aprovació

L'únic requisit del BBVA per regalar fins a 5.000€ als clients

BBVA llença la casa per la finestra llançant una suculenta promoció, tan sols complint un fàcil requisit

Els clients del BBVA estan d'enhorabona. I tot després que l'entitat bancària espanyola hagi engegat una promoció perquè 10 dels seus clients puguin aconseguir un regal de 5000 €.

Això sí, per aconseguir aquests diners, el banc ha posat unes normes a seguir rigorosament si volen accedir a aquest premi. Cada cert temps, BBVA i altres entitats bancàries solen fer aquest tipus de promocions d'impacte perquè així els seus clients hi tinguin més vinculació.

Aquest sorteig de 10 premis de 5000 € és una bona manera d'augmentar els teus ingressos complint una sèrie de requisits i es realitza a través de l'app del banc. Per cada compra superior a cinc euros que faci el client amb la targeta de crèdit BBVA, aconseguirà una participació en el sorteig.

La promoció del BBVA que et pot fer guanyar 5.000 euros de forma senzilla

Alhora, gràcies a contractar una targeta de crèdit podrà aconseguir 100 participacions més. I cinc més quan el client fraccioni el pagament d'una compra o rebut mensual amb la targeta de crèdit.

El BBVA explica a través de la seva pàgina web que “com més participacions guanyis fins al 31 de gener més oportunitats tindràs de guanyar el premi”. La veritat és que els passos a seguir són molt senzills i tot es fa a través de l'app.

- Obriu l'app de BBVA i trieu l'apartat 'Les meves promocions'

- Inscriure's al sorteig de 10 premis de 5000 €

- Amb tot, el client  sumarà participacions  per augmentar les seves possibilitats de guanyar mitjançant diverses accions

- L'usuari pot saber quantes participacions porta a través de la seva app

Per conèixer les bases legals d'aquesta promoció del banc espanyol, cal entrar a la pàgina web i consultar-les. El banc ha assenyalat que "aquesta promoció va dirigida als clients de BBVA a Espanya, més grans de 18 anys, persones físiques en qualitat de consumidors i usuaris de l'app. Aquelles que, durant el període de vigència, siguin titulars d'un contracte de targeta BBVA o, si no, la contractin, i paguin amb la mateixa".

També han indicat que aquells clients del BBVA que hi vulguin participar i no siguin titulars una targeta del banc en poden contractar una. I així, podran fer diferents operacions de pagament fins a finals de gener, a través de targeta prepagament, dèbit o crèdit.

Finalment, des del banc indiquen que “generaran participacions per al participant, no només les operacions de pagament que efectuï amb la Targeta BBVA emesa al seu nom. També els pagaments fets amb les targetes emeses a nom d'altres titulars o beneficiaris dels contractes de targeta BBVA dels quals el participant sigui titular”.