Vídeo: Un grup antiindependentista arrenca una estelada d'un Ajuntament a ple dia

El vídeo mostra com l'individu estira amb violència la bandera fins a arribar a torçar l'asta

El grup antiindependentista conegut com la 'Unión de Brigadas' ha tornat a actuar. Aquesta vegada, un grup reduït d'individus han volgut arrencar una estelada que lluïa l'Ajuntament de Gombrèn, a Girona. Ha estat el mateix grup unionista qui ha publicat un vídeo  al seu perfil de Twitter on mostraven la seva nova acció. 

A les imatges es veu clarament com una persona encaputxada travessa el carrer cap a l'Ajuntament i, allà, comença a estirar amb violència de l'estelada fins que aconsegueix arrencar-la. Ho arriba a fer amb tal violència que l'asta que sosté la bandera s'acaba doblegant fins al punt que gairebé toca el terra i, així, poder arrencar del tot la bandera.

«Si no compliu amb la llei de les banderes, us quedeu sense estelada... I sense asta»

A banda del vídeo, publicat a Twitter, l'acompanya un missatge molt clar per a l'Ajuntament de Gombrèn: «Ajuntament de Gombrèn. Si no compliu amb la  llei de les banderes, us quedeu sense estelada... I sense asta». 

Aquesta agrupació antiindependentista no és la primera vegada que actua d'aquesta manera i ho comparteix per internet. Tots els seguidors d''Unión de Brigadas' tenen el costum de visitar nombrosos municipis a retirar cartells, llaços o qualsevol simbologia independentista. Les accions que realitzen són bastant similars i segueixen la mateixa línia, però aquesta última acció té la gran diferència que s'ha actuat a plena llum del dia,  ja que la seva costum és actuar de nit.

També et pot interessar...