Pedrerol publica una foto i tothom es fixa en un inesperat detall

El presentador ha tingut un 'descuit' a Instagram que podria revelar de quin equip és

'El Chiringuito' torna a estar en el punt de mira, però aquesta vegada no ha sigut pel seu contingut sinó pel seu presentador. L'última publicació de Josep Pedrerol a Instagram s'ha fet viral i molts usuaris han aprofitat per comentar la seva. De fet, no és la primera vegada que passa, fa uns mesos el periodista  va pujar una foto retocada per semblar més prim i va revolucionar les xarxes socials.

Pedrerol ha penjat aquest dijous una imatge al seu despatx, en la qual ha pogut revelar el seu equip. No obstant això, la majoria dels seguidors no hi confia massa i creu que ho ha fet amb la intenció d'alimentar més els rumors.

Els espectadors del programa d'Atresmedia sempre s'han preguntat de quin equip és el presentador català. Tot i que el periodista ha confessat que és del FC Barcelona «perquè anava al Camp Nou», la realitat és que sempre se'l sol vincular al Reial Madrid

Pedrerol és del Barça?

A la publicació es pot veure a Pedrerol mirant uns fulls. A sobre del seu escriptori hi ha molts objectes però un ha destacat per sobre de la resta. Un ordinador, papers, llibres... I una bufanda del Barça! «El racó de pensar», ha escrit junt amb la fotografia  el presentador. Alguns també s'han fixat en un petit autobús  del Betis  que es troba al fons, fet que també ha cridat l'atenció als seus seguidors. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El Rincón de pensar #despacho #elchiringuito (Foto: @laligaderafa)

A post shared by Josep Pedrerol (@josep.pedrerol) on

És evident que el periodista sabia que la seva fotografia portaria cua. «I aquesta bufanda? A tu no se t'escapa una, així que he de pensar que ho has fet a propòsit perquè diuen que ets madridista  i així deixes el dubte», ha senyalat un usuari, que no es creu el detall de Pedrerol. 

També et pot interessar...