Gent passejant i fent compres al carrer Llovera de Reus

La Urbana talla diversos carrers del centre de Barcelona per aglomeracions

En concret, han tallat el trànsit al Passeig de Gràcia en sentit a Plaça Catalunya a l'altura de Gran Via de les Corts Catalanes; i el carrer Bergara a l'altura de carrer Balmes

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha tallat aquest dilluns, 7 de desembre, el trànsit en diversos carrers del centre de la ciutat comtal per la congestió que s'hi estava produïnt. Concretament, el cos policial barceloní ha explicat que ha tallat el Passeig de Gràcia en sentit a Plaça Catalunya a l'altura de Gran Via de les Corts Catalanes; i el carrer Bergara a l'altura de carrer Balmes, per congestió de trànsit.

Cal destacar que en dilluns les restriccions de cap de setmana no són vàlides i, com que dimarts vinent és festa, una gran munió de cotxes de fora de Barcelona s'han aplegat al centre de la ciutat per dur-hi a terme les compres de Nadal. 

La Guàrdia Urbana ha pres una decisió d'allò més dràstica en veure que algunes de les botigues del centre penjaven el cartell «d'aforament compert». 

Accident mortal a Vallfogona de Balaguer

Paral·lelament, els Mossos d'Esquadra investiguen la identitat d'una persona que ha mort aquest dilluns en un accident de cotxe en un camp de cultiu de Vallfogona de Balaguer (Lleida). El turisme ha donat diverses voltes en la finca, ha caigut en una séquia i s'ha incendiat, han informat a Europa Press els Mossos d'Esquadra.

Els Bombers han rebut l'avís de l'accident a les 7.38 hores d'aquest dilluns i han desplaçat fins al lloc del sinistre quatre dotacions.