La vacunació al Camp Nou començarà el 27 de maig

S'habilitaran fins a 4 boxes durant tres setmanes a la Sala Berlín de l'estadi

El Camp Nou serà un dels centres de vacunació massiva escollits pel Govern a Catalunya. Serà el dijous de la setmana vinent quan el recinte blaugrana obrirà com a nou punt de vacunació amb capacitat per administrar 2.500 dosis setmanals, segons ha informat el Departament de Salut de la Generalitat. En aquesta línia, cal destacar que s'habilitarà la Sala Berlín de l'estadi amb fins a quatre boxes de vacunació i romandrà oberta durant tres setmanes.

La coordinació assistencial d'aquest punt de vacunació serà de l'Hospital Clínic, que hi aportarà el personal mèdic i d'infermeria, i també de l'atenció primària del Consorci d'Atenció Primària de Salut de l'Eixample i del CAP Sarrià, que hi aportaran els professionals administratius pel registre i l'atenció al ciutadà.

L'accés de vianants habilitat serà per l'accés 20, situat al carrer d'Elisabeth Eidenbenz. També es podrà accedir en vehicle per l'accés 1, a l'avinguda de Joan XXIII, acreditant cita prèvia de vacunació.

«Un punt emblemàtic»

La consellera de Salut en funcions, Alba Vergés, i el president del FC Barcelona, Joan Laporta, van acordar el 23 de març que el Camp Nou esdevingués un punt de vacunació contra la covid-19. Durant les darreres setmanes, els tècnics de les dues institucions han treballat per buscar la millor ubicació.

Salut ha explicat que aquest centre de vacunació no s'entén tant des del punt de vista massiu sinó «per tenir un punt emblemàtic que serveixi perquè la ciutadania es conscienciï sobre la necessitat de vacunar-se». La vacunació, així doncs, que començarà a partir del dijous, 27 de maig. 


Comentaris

envia el comentari