Parla Valentí, el pare de Pep Guardiola: «No vull que entreni la selecció espanyola»

En una entrevista en una emissora de ràdio de l'Argentina, no descarta el retorn del tècnic de Santpedor al Barça

Valentí Guardiola, pare de l'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, ha parlat sobre la carrera com a entrenador del seu fill, assegurant que «no vull que entreni la selecció espanyola», alhora que no va descartar un retorn al Barça «com entrenador o com persona vinculada al club». Ho ha dit en una entrevista al programa 'Super Deportivo Radio', de l'emissora argentina Radio Villa Trinidad. En aquest sentit, va matisar que «tampoc sóc ningú per dir-li què ha de fer, té 50 anys».

Pel que fa a la final de la Champions League, que el Manchester City jugarà contra el Chelsea el pròxim 29 de maig, el pare de Pep Guardiola ha explicat que «guanyar aquesta Champions seria una satisfacció molt gran», encara que Valentí Guardiola ha afegit que «m'hauria agradat que la final fos contra el Reial Madrid».

El pare del tècnic català també ha parlat sobre Leo Messi, de que ha dit que «és un dora de sèrie». En aquest sentit, ha assegguat que a Pep Guardiola «no li desagradaria tenir-lo en aquest Manchester City». Tot i això, ha conclòis que «Messi ara està al Barça i el Pep porta el club al cor, mai voldria fer-li mal».

Guardiola pot guanyar la Premier League aquest dissabte

L'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, pot aconseguir aquest dissabte el seu tercer títol de la Premier League si guanya el Chelsea, que precisament serà el seu rival en la final de la Champions League a Istanbul. En roda de premsa prèvia aquest dijous, l'entrenador català ha explicat que estat centrats en el campionat domèstic i que no pensen encara en la final.

«Si juguéssim la final la pròxima setmana, podria ser, però encara queden 21 dies fins a la final, poden passar moltes coses», ha dit el tècnic de Santpedor. En aquest sentit, ha afirmat que «quan tinguem la Premier League, esperem que dissabte, ens centrarem en la Champions League».


Comentaris

envia el comentari