Presentació de la programació de tardor del Temporada 2021 del Vendrell.

El Vendrell augmenta l'aforament al 70% als espectacles de tardor del Temporada

Entre l'octubre i el desembre s'han programat onze propostes, entre concerts, obres de teatre i espectacles familiars

El Vendrell ha presentat aquest dimarts 21 de setembre la programació de tardor del Temporada 2021. Seran un total d'onze espectacles entre els mesos d'octubre i desembre que inclouen obres de teatre, concerts musicals i propostes familiars.

La principal novetat de la tardor cultural és que els aforaments s'ampliaran per la bona tendència de la pandèmia. Així, si durant tot el curs passat el límit va ser del 50%, ara es passarà al 70%. A més a més, la regidora de Cultura, Sílvia Vaquero, no ha descartat que abans de finalitzar l'any s'hagi pogut ampliar al 100%.

Onze propostes ben variades

Entre els onze espectacles programats, cinc són obres de teatre. El tret de sortida el donarà l'obra 'Alguns dies d'ahir' de Velvet Events, el 2 d'octubre al Teatre Àngel Guimerà (Tàg). El 23 d'octubre es farà el musical 'Pegados', del Terrat i Kaktus Music.

La següent obra serà el 13 de novembre, quan la companyia Atalaya Teatre interpreti l'obra de Bertolt Brecht 'Madre Coraje'. El 27 de novembre es representarà l'obra 'Classe', de Sixto Paz Produccions. Per als més petits,  el 7 de novembre es podrà veure 'El monstre de colors', en una doble sessió.

A l'apartat musical destaca el concert que faran Blaumut a l'Auditori Pau Casals el 9 d'octubre. Per la Fira es comptarà amb el tradicional concert de gralles, el dia 15, en aquest cas amb les actuacions de Les Antines i dels Grallers de Barcelona. La proposta musical familiar serà la dels Aupa Strings, el 24 d'octubre.   

Al programa també hi ha el concert de la violinista Elina Sitnikava i el pianista Miguel Ángel Dionis (6/11) i dels Gramophone Allstars (20/11). El dia 11 de desembre, el Cor Zóngora farà un concert centrat en els boleros, mentre que el 28 de novembre tornarà el concert de corals de Santa Cecília. Les entrades es poden comprar a la web del Temporada a partir d'aquest divendres 24 de setembre.