El confinament per coronavirus durarà almenys 14 dies

El Vendrell i Calafell lamenten les primeres morts per coronavirus

El nombre de positius al Baix Penedès se situa en els 95

El Vendrell i Calafell han patit les primeres defuncions de veïns del municipi causades pel coronavirus. Així ho han informat des dels respectius ajuntaments, que han donat el condol a les famílies de les víctimes. L'Ajuntament del Vendrell ha expressat «el condol més sentit per les defuncions provocades per la covid-19 al municipi» i tot el seu suport «a les famílies». Des del consistori no han especificat, però, quantes defuncions hi ha hagut per aquesta malaltia al municipi.

També han traslladat «un missatge de record i d'ànims a totes les persones que estan patint per la covid-19, als quals han desitjat «una ràpida recuperació». L'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, juntament amb la resta del consistori, han fet una crida a mantenir el confinament, i han avançat que, quan s'hagi superat la situació, es farà «un homenatge públic de record a les víctimes i de reconeixement a totes les persones que treballen a la primera línia» per lluitar contra el coronavirus.

 

Calafell plora la mort d'una veïna

També l'Ajuntament de Calafell va informar aquest dimarts 31 de març al vespre de la mort d'una veïna del municipi pel coronavirus. L'alcalde, Ramon Ferré, i tota la corporació municipal van expressar la seva «solidaritat» a la família a i les persones properes a la víctima. La setmana passada es va lamentar la primera mort per la covid-19 al Baix Penedès, d'una veïna de la Bisbal del Penedès. L'últim balanç situava en 95 els casos positius a tota la comarca.