Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del barri de les Tres Mil Viviendas

Antonio i Remedios, els venedors ambulants que s'acaben de fer rics amb l'ONCE

La parella ha impactat els veïns en revelar en què es gastaren els diners

Sense llum, escalfant el menjar en focs que fan al carrer o entollant el terra dels seus habitatges per combatre la calor. És com descriuen el seu dia a dia molts dels veïns de Las Tres Mil Viviendas de Sevilla. Un barri famós pels seus tirotejos i grans batudes antidroga que apareixen freqüentment pels mitjans.

Un milió d'euros al barri més pobre d'Espanya

Tot i això, la fortuna ha somrigut a una veïna de la zona, la qual ha rebut una gran quantitat de diners després de guanyar la loteria. La butlleta guanyadora anava carregada amb un premi d'un milió d'euros. Una quantitat de diners que no es poden comparar amb la renda mitjana d'aquest barri, amb prou feines 472 euros al mes.

El passat 15 d'agost se celebrava el Sorteig Extraordinari d'Estiu de l'ONCE, que va deixar repartits 3,1 milions d'euros per tot Espanya. Chiclana, Estepona, Huelva, Lanjaron, Ronda, Còrdova i Cadis han estat algunes de les localitats que han pogut apreciar el pot, però ha estat a Las Tres Mil Viviendas on un únic encertant s'ha endut el milió sencer.

Imatge de diversos tubs amb boletes de diferents colors de la loteria
La butlleta guanyadora ha estat premiada amb un milió d'euros | Getty Images

Els guanyadors del premi són una parella de venedors ambulants

Remedios, juntament amb el seu marit Antonio i els seus dos fills, ha estat la gran afortunada. És un matrimoni que es dedica a la venda ambulant de fruites i verdures. Tot just arribant a final de mes reconeixen que «el negoci al mercat ambulant està malament i ens costa».

Encara assimilant la quantitat de diners que acaben de guanyar, l'Antonio explicava com va ser el moment que es va assabentar: «Li vaig dir al meu pare: ''opá', dona'm una cadira que estic marejat'».

La butlleta guanyadora va ser comprada amb tres més en una botiga del barri. I com que no portava diners per pagar-los, la dependenta li va dir a Remedios que ja els pagaria més endavant.

El que cap de les dues sabia és que un d'aquells cupons fiats sortiria premiat uns dies més tard. «Vaig haver de comprovar-ho diverses vegades quan em va sortir el missatge perquè pensava que era un error», ha explicat a Nius.

Rafael Llopis, el venedor de l'ONCE que va portar les butlletes al barri tampoc surt de la seva sorpresa. «Tinc els pèls de punta, ha valgut la pena tant d'esforç i tanta feina», ha expressat.

Repetint sort des de fa menys d'un any, Llopis assegura que se sent «molt orgullós de treballar a l'ONCE», i que li va donar «l'oportunitat de trobar feina als 50 anys i amb una discapacitat». A més, no ha estat l'únic premi que ha repartit aquest venedor. Encara que més petits, també va vendre nou cupons més premiats amb 1.200 euros cadascun.

La sorprenent decisió dels milionaris

A sorpresa del que qualsevol pogués imaginar-se, la família, ja milionària, ha decidit seguir residint al barri, això sí, amb un nou habitatge «farta de luxe». I malgrat estar catalogat com el barri més pobre del país segons dades oficials, Remedios i Antonio es neguen a abandonar-lo. «Buscarem la millor zona, però aquí perquè la nostra vida és aquí», han insistit.