Angela Dobrowolski, esposa de Mainat, amb qui era el seu advocat, Jorge Albertini, arribant al jutjat de Ciutat de la Justícia el 25 d’octubre de 2020

Inexplicable decisió d'Angela, ex de Mainat, poc abans de quedar-se al carrer

El seu advocat afirma que ell ha pres la decisió, però aquesta versió seria totalment falsa

Aquest mateix matí avançàvem que els Mossos d’Esquadra havien desallotjat finalment Angela Dobrowolski de la casa de Josep Maria Mainat. Diversos agents han entrat a les 8h del matí al seu habitatge del barri d’Horta de Barcelona i s’ha pogut veure a l’actual dona de l'empresari català sortint de l’edifici amb la seva nova advocada.

La sorpresa arribava escasses hores abans de procedir al desnonament. Jorge Albertini, conegut i polèmic advocat de Dobrowolski, anunciava a través de les seves xarxes que deixaria de treballar per l’acusada d’intent d’assassinat al seu marit. Albertini havia estat un coprotagonista important en aquest cas i havia acudit a diversos programes de televisió per defensar la seva clienta.

La vertadera raó per la qual Albertini ha deixat el cas

Aquest dimarts al migdia era el mateix advocat qui afirmava que «davant la impossibilitat de posar-me d’acord amb Angela Dobrowolski i no seguir l’estratègia dissenyada, no representaré més els seus assumptes judicials». Acompanyant una fotografia de l’acusada, Albertini li desitjava «molta sort».

Tot i això, el mitjà ‘Nius’ avançava que aquesta no seria la versió oficial dels fets. El digital afirma que va ser Angela Dobrowolski qui va decidir prescindir dels seus serveis, argumentant que anteposava els seus beneficis personals als de la seva clienta. ‘Nius’ confirmava, també, que Albertini s’hauria oferit a treballar per Dobrowolski de manera totalment gratuïta i només hauria obtingut una remuneració si hagués guanyat el cas contra Mainat.

El mediàtic passat professional de l'advocat Jorge Albertini 

No és estrany la generositat d’Albertini si es mira atentament el seu currículum. L’advocat és conegut als mitjans per representar persones amb pocs recursos econòmics que no poden costejar un advocat. Els seus casos solen ser molt reconeguts mediàticament i ell no dubta en aparèixer en diversos programes com ‘Sálvame’ o ‘El programa de Ana Rosa’.

Els seus casos solen ser de diversos graus de gravetat, però tots ells destaquen per la seva repercussió mediàtica. Entre altres casos, destaca la seva defensa a la víctima de la manada de Sabadell o la de José Antonio Avilés en les seves múltiples denúncies i conflictes que van ser retransmesos a Telecinco durant diverses setmanes.

Ara, Angela Dobrowoslki s’enfronta al judici amb el mateix equip que el va acompanyar des del principi: Mario Gasch i Marián Avedillo. Després d’haver abandonat finalment la casa del seu marit, caldrà veure quina és la següent estratègia de l’alemanya per assegurar la seva innocència.