Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Vicenç Moretó

Vicenç, el català que ha estat escollit el perruquer oficial de la selecció espanyola

El barber català es desplaçarà al mundial de Qatar amb tot l'equip de futbol

Vicenç Moretó s'encarregarà d'arreglar els caps i les barbes dels futbolistes de la selecció espanyola de futbol en el mundial de Qatar. El barber, que compta amb el seu local al carrer de Joaquín Costa, al barri del Raval, ha estat escollit com el perruquer oficial. El barber català oferirà un servei a tots aquells jugadors que ho desitgin durant la competició esportiva que començarà el pròxim 20 de novembre.

Tot i que cada jugador té el seu barber personal, no poden anar 22 perruquers cap allà. El Vicenç ha estat escollit per una marca i després la decisió ha rebut el vistiplau de la selecció espanyola de futbol. El barber creu que a la selecció hi ha talls molt elegants, però, a l'hora d'escollir, té algunes predileccions.

Imatge de Vicenç Moretó tallant el cabell
El perruquer es desplaçarà a Qatar per donar els seus serveis als jugadors que ho desitgin | Barbería Vicenç Moretó

«M’agradaria que hi anés Bellerín, perquè té un tall que és tendència». També es mor de ganes de tocar la barba de Carvajal. En tot cas, la majoria dels estils que llueixen els futbolistes requereixen un repàs freqüent, ha declarat al canal de televisió Betevé.

Una perruqueria amb història

El pare d'en Vicenç, ja es dedicava a tallar cabells i barbes. D'ell en va heretar la professió i ara considera que aquest reconeixement és un premi a la seva trajectòria. Molts clients habituals l'han felicitat pel nomenament i l'oportunitat que suposa això professionalment al barber que ja compta amb més de trenta-quatre anys d'experiència.

Aquest espai masculí, com ell ho defineix a la seva pàgina web, va obrir en 1959. Han estat tres generacions a càrrec del local i l'assessorament als clients, on transmetre i compartir és quelcom imprescindible. Per a Vicenç la barberia és la seva vida i va molt més enllà d'un ofici, és una manera de ser.

Actualment, també compagina la gestió de la seva barberia amb formació que imparteix tant en l'àmbit nacional com internacional i la participació en esdeveniments més importants del sector. Amb una aposta constant per nous projectes, sense oblidar el motor de la seva vida, la família.

Nombrosos premis i reconeixements

El barber compta amb una gran col·lecció de premis i reconeixements com el de millor barber l'any 2014 o la millor col·lecció masculina el 2016. A partir d'ara també se suma el càrrec de barber oficial de la selecció espanyola de futbol al Mundial de Qatar. Els caps i les barbes dels futbolistes desplaçats a la competició passaran per les seves mans que lluiran uns pentinats d'allò més polits i professionals.

Vicenç Moretó és un dels barbers de major prestigi i reputació a escala nacional i internacional, amb guardons a l'esquena com el premi Despuntan. El seu local ha estat certificat per TheQhair, atorgant-li dues estrelles en Creativitat i Global Salon.

Aquest guardó li atorga un establiment que assegura la prestació de servei caracteritzada per la qualitat, professionalitat i seguretat. Garantint sempre al client la millor experiència possible.