YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Vicente, el metge espanyol que ha estat 10 mesos ingressat amb Covid, torna a casa

El metge andalús va rebre l'alta el passat dimecres i va ser acomiadat amb una gran ovació per part dels sanitaris de l'Hospital Reina Sofia de Còrdova

Imatge exterior de l'Hospital Reina Sofia de Córdova
Vicente Bermúdez ha estat ingressat a l'Hospital Reina Sofia de Còrdova durant deu mesos a causa de la Covid-19. | Europa Press

La història del Vicente Bermúdez serà una de les més recordades de la pandèmia de Covid-19 a Espanya, ja que aquest andalús té, fins ara, el rècord de l'ingrés hospitalari més llarg a conseqüència de la malaltia. Vicente, que és metge d'atenció primària, va ingressar a l'Hospital Reina Sofia de Còrdova el 18 de març de l'any passat, quan la pandèmia feia els seus primers passos a l'Estat i s'ha passat deu mesos hospitalitzat, fins aquest passat dimecres, quan va rebre l'alta.

Dels deu mesos que ha estat a l'Hospital Reina Sofia, set d'ells els ha passat a l'UCI, en dues etapes. Entre març i juny, la Covid-19 va obligar els metges a ingressar el Vicente a l'UCI. Quan va superar la pitjor part de la malaltia va ser traslladat a planta, i fins i tot va arribar a donar negatiu en una prova de Covid-19 posterior. Tot i això, van començar aparèixer complicacions derivades de la malaltia, un fet que va portar-lo de tornada a l'UCI.

Aquests deu mesos ingressat a l'hospital han convertit el Vicente en el pacient d'Espanya que més temps ha estat ingressat a causa de la malaltia i les seves conseqüències.

Un calorós comiat per part dels professionals sanitaris

Com no podia ser d'una altra manera, la seva alta de l'hospital va ser acompanyat de crits d'alegria, especialment per part del personal mèdic que l'ha atès durant tant de temps. El dia de la seva sortida cap a casa, Vicente es va emportar un calorós aplaudiment de més d'una vintena de metges de diferents especialitats de l'Hospital Reina Sofia de Còrdova.

En un comunicat a través de les xarxes socials, el centre sanitari va explicar que «acomiadem el Vicente amb alegria, ànim i força, tot desitjant que aquest sigui el final de tots els pacients que en aquests moments estan travessant aquesta difícil malaltia». En el text, destaquen també «el treball dels professionals sanitaris, la seva lluita per la salut dels pacients i el seu tracte».

Les xarxes socials es bolquen amb el Vicente

Davant la gran notícia protagonitzada per Vicente Bermúdez, l'Hospital Reina Sofia de Còrdova va compartir les imatges de la seva sortida de l'hospital i de l'aplaudiment dels sanitaris a través de les seves xarxes socials. Una publicació que s'ha omplert de felicitacions i bons desitjos pel metge andalús, així com bones paraules a la tasca executada pels sanitaris del centre.

Alguns dels missatges que Vicente ha rebut de part de les xarxes socials:

- «Gràcies als professionals per fer possible aquest miracle. El Reina Sofia és un gran Hospital, un referent en moltes àrees. Ànims i Força per a continuar ajudant».

- «Ningú lluita 10 mesos, 7 d'ells en una UCI, si no es té una bona raó per això. No sé jo si molts ho aconseguiríem. Així que  li desitjo que s'acabi de recuperar i gaudeixi de la vida que s'ha guanyat».

- «Quin exemple de resistència! Bravo, campió! Et desitjo el millor del món. Una gran abraçada!».


Comentaris

envia el comentari