Andrés Iniesta a un esdeveniment d’Aston Martin celebrat a Barcelona (10-05-2018)

VÍDEO: Iniesta recorda l'històric gol contra el Chelsea amb els 'fills de l'iniestazo'

Aquest dijous 6 de maig es compleixen 11 anys d'aquella important diana

«Per celebrar l’aniversari d’un gol molt especial, he trucat a uns amics per compartir un moment inoblidable i molt familiar». Són les paraules d’Andrés Iniesta  a Twitter  en una piulada que ha fet aquest dijous. Avui 5 de maig es compleixen 11 anys del gol de l'exfutbolista del FC Barcelona  contra el Chelsea  a l’estadi d’Stamford Bridge, que va significar la classificació per a la final de la Champions League  del 2009.

Aquell gol va provocar un 'baby boom' entre els aficionats blaugrana. Posteriorment, el Barça va guanyar la final europea  contra el Manchester United i va tancar la temporada amb un triplet  gràcies als títols de la lliga i la Copa del Rei. L’actual jugador del Vissel Kobe japonès ha volgut recordar l’efemèride contactant amb alguns ‘fills de l’iniestazo’.

Ignasi i Josep Enric, protagonistes del vídeo

L'Ignasi i en Josep Enric han estat els dos seguidors blaugranes escollits per a la realització del vídeo d'Iniesta. Els dos nens van néixer el gener del 2010 fruit de l'èxtasi culé  i han pogut parlar amb el futbolista manxec mitjançant una videoconferència.

«M’agraden Messi, Ter Stegen, Griezmann i Ansu Fati. Però tu també ets un dels meus jugadors preferits», ha explicat Josep Enric, qui ha demanat que torni al Camp Nou. Sobre això, Iniesta ha respost: «Si tinc l’oportunitat de tornar al Barça, no sé de què, m’agradaria. He estat tota la vida allà». En aquest mateix sentit, l'altre noi, l'Ignasi, ha dit: «Faltes tu, al Barça, sino, no és xulo. Vas ser un crack».