YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Vídeo: Maria Carme, la catalana amb càncer que demana ajuda per viure

Necessita veure créixer els seus nets uns anys més

Maria Carme Ribet demana ajuda per tractar el seu càncer a través d'un vídeo
Maria Carme Ribet demana ajuda a través d'un vídeo per sotmetre's a un tractament que li allargui una mica la vida | Facebook

Maria Carme necessita entre 3 i 5 anys més de vida. El 2014 li van diagnosticar càncer de còlon i, tot i molts tractaments i una operació que en principi va sortir bé, el tumor se li ha escampat al pulmó i al fetge. Però ni la metàstasi aconsegueix que es rendeixi.

La barcelonina ha provat diferents fórmules i tractaments per intentar reduir els tumors mentre intentava portar una vida normal dins del possible: «He seguit endavant sense perdre ni l'esperança ni el somriure, sempre gaudint dels meus, però això ha arribat al seu final». Necessita que aquest final s'allargui el màxim possible i ha decidit fer una crida a la solidaritat de tothom per aconseguir-ho.

Un tractament de 20.000 euros podria allargar-li la vida 

Ara, amb 59 anys, Maria Carme Ribet només vol una cosa: més temps per gaudir dels seus nets. Té dos fills i és àvia de dos «meravellosos» petits de 5 i 12 anys. No es vol perdre com continuen creixent per un temps i l'única solució té un preu. Per intentar allargar la seva vida necessita rebre un tractament que ofereix una clínica privada de Barcelona i que val 20.000 euros, al qual podria sotmetre's fàcilment si fos nascuda a Cantàbria, on entra per la Seguretat Social.

«El meu oncòleg ja m'ha confirmat que les opcions per al meu cas s'han acabat. La meva vida s'extingeix amb data de caducitat», lamenta, amb una capacitat de ser realista que dona lliçons. Però també té clar que no vol tirar la tovallola. Per això s'ha atrevit amb un vídeo que fa posar la pell de gallina per la fortalesa que desprèn.

No es rendeix

«Vull viure, veure créixer els meus nets i guanyar el màxim de temps possible en aquest món per seguir al costat de la gent que estimo. He remogut cel i terra a la recerca de solucions alternatives i l'única factible per a mi és l'Oncothermia, un tractament no invasiu. Per desgràcia només es duu a terme en un únic hospital públic a tot Espanya i no accepten pacients de fora de la seva comunitat», explica la catalana.

«Us demano ajuda apel·lant a la vostra solidaritat i generositat. Tota aportació, per petita que sigui, serà benvinguda. La meva família i jo us donem les gràcies», acaba. Una lluitadora que confia en l'empatia i ajuda dels altres per complir el seu gran somni.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari