Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del vídeo de precampanya del PDeCAT.

«No és la Chacón, la socialista?»: El PDeCAT sorprèn a les xarxes amb el seu nou vídeo

El Partit Demòcrata llença un nou espot electoral fent al·lusió al cognom 'Chacón'

Imatge del vídeo de precampanya del PDeCAT.
Imatge del vídeo de precampanya del PDeCAT. | PDECAT

El Partit Demòcrata continua caminant cap a la propera convocatòria electoral a Catalunya, al marge que els comicis se celebrin el 14 de febrer o que ho facin més tard, probablement al mes de maig. La decisió arribarà aquest divendres, 15 de gener, en una taula de partits de la qual el PDeCAT, després de moltes reivindicacions, ja en forma part.

El PDeCAT aprofita el cognom 'Chacón' per promoure la seva candidata a la Generalitat

Mentrestant, però, la formació demòcrata no atura la seva maquinària de precampanya electoral i aquest dijous, 14 de gener, han llençat a les xarxes socials un nou vídeo que promet tenir molt de ressò a les xarxes socials.

El seu contingut es basa en subratllar el perfil de la seva candidata a la presidència de la Generalitat, Àngels Chacón. I ho fa amb un missatge ben clar i contundent amb el qual s'inicia l'espot. Una àvia i el seu net passegen per una ciutat i veuen un cartell de la candidata del PDeCAT. «Oye, ¿pero esa no es la Chacón, la socialista esa? Esta que fue ministra o algo así 'de sociedad'», pregunta l'anciana al jove després de veure el cartell.

El vídeo fa al·lusió a Carme Chacón, la dirigent del PSC que va arribar a ser ministra d'Habitatge i de Defensa en els governs de José Luis Rodríguez Zapatero, entre 2007 i 2011, i que va morir sobtadament el mes d'abril de 2017. Un diàleg impactant que provoca que el net aclareixi que no, que es tracta d'Àngels Chacón, exconsellera del Govern entre 2018 i 2020, a qui Torra va expulsar de l'executiu el setembre passat. «No, aquesta és independentista, és diu Àngels, i va treballar amb Torra de consellera d'Empresa», respon el noi. «Ja saps com és la política, iaia: no tot és fer-ho bé», assegura el jove, insinuant el perquè de la destitució de Chacón.

El segon vídeo del PDeCAT

Aquest és el segon vídeo de campanya del Partit Demòcrata, després del que ja van estrenar i viralitzar a les xarxes socials el passat 30 de desembre. En aquell cas, una família era el pretext per fer promoció de les línies generals del discurs de la formació d'Àngels Chacón: evitar que la CUP sigui determinant en el proper Govern i recuperar «el país, l'economia i el prestigi de les nostres institucions». «I això només ho podem fer els que ja ho vam fer», reblava el missatge del vídeo, reforçant el perfil de gestió del partit en els governs Pujol i Mas.