Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Viena obrirà cinc nous establiments a Barcelona

Aquesta expansió suposarà una inversió de 7 milions d’euros i 135 nous llocs de treball

Establiment de Viena
Viena obrirà tres nous establiments a la Diagonal de Barcelona | Viena

 

La cadena Viena inaugurarà al llarg d’aquest 2019 cinc nous establiments a Barcelona, tres d’ells a l’Avinguda Diagonal, que es convertirà així en l’eix estratègic de la cadena. Fins al moment, ja s’havien realitzat dues de les cinc obres previstes per enguany: El local situar a Diagonal-Illa, inaugurat el passat 13 de març i el situat a Diagonal-Francesc Macià, obert el passat dimecres 10 d’abril. A més,  a finals d’aquest mes de maig s’obrirà el local situat a Diagonal-Via Augusta, entre els carrers de Blanes i Rambla de Catalunya.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

D’aquesta manera, segons ‘ViaEmpresa’, Viena centrarà la seva estratègia empresarial a la ciutat comtal, ja que amb aquestes noves cinc obertures esperen tancar l’any amb un total de catorze locals a Barcelona sis establiments al llarg de tota la Diagonal. El president i conseller delegat d’Establiments Viena, Marc Siscart, ha explicat que «consolidem la nostra presència a Barcelona amb l’objectiu de ser una marca de referència a la ciutat».

La companyia preveu així crear més de 135 nous llocs de treball aquest any | Viena

 

Més locals a tota Catalunya

Paral·lelament a l’expansió a Barcelona, Viena també seguirà creixent a tota Catalunya, obrint nous restaurants a Vic i a Molins de Rei. D’aquesta manera la companyia tancarà l’any 2019 amb 63 restaurants, tots ells propis. A més, aquests nous establiments donaran feina a 135 persones i suposaran una inversió de 7 milions d’euros.

Leroy Merlin descarta obrir el seu nou centre logístic a Barcelona

La capital catalana competia amb Gènova per acollir aquest nou centre de treball des d'on Leroy Merlín farà la  distribució dels seus productes, provinents d'Àsia, pel sud del continent europeu.  Segons el diari 'Expansión', la firma gal·la hauria decidit que aquest nou projecte empresarial es quedés a casa. 

La companyia francesa no ha confirmat quines són les raons principals per haver triat Marsella. No obstant això, el diari econòmic apunta que Barcelona podria haver estat descarta per la seva manca de sòl industrial i logístic a prop del centre i el port.